Ads Top

Βαρέλα και Μάτος οι πρώτοι που θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους!


Οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να συζητήσουν την ανανέωση των συμβολαίων τους σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr είναι οι Βαρέλα και Μάτος.
Η επόμενη ημέρα του αποκλεισμού από τους ομίλους του Champions League φέρνει στον ΠΑΟΚ, θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα της ομάδας, όπως είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2019. Όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, οι ιθύνοντες του σωματείου είχαν μεταθέσει το συγκεκριμένο θέμα μετά την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα. Με το κομμάτι τον ανανεώσεων, εάν τις επόμενες ώρες δεν υπάρξει η αλλαγή στη θέση του αθλητικού διευθυντή θα ασχοληθεί αρχικά ο Λούμπος Μίχελ, αλλά και όσοι ασχολούνται κατ’ επέκταση με τις μεταγραφές.

Οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν για τελικές συζητήσεις θα είναι οι Φερνάντο Βαρέλα και Λέο Μάτος. Με τους δύο αμυντικούς έχει γίνει μια προεργασία καθώς επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι του 2019. Οι Ασπρόμαυροι θεωρούν πως οι Βαρέλα και Μάτος, είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βάλουν στο παιχνίδι κι άλλες ομάδες του εξωτερικού αν καθυστερήσουν οι διαπραγματεύσεις ή μετατεθούν οι συζητήσεις για το προσεχές διάστημα.

Οι Θεσσαλονικείς, θα προσφέρουν στους Μάτος και Βαρέλα ένα καλύτερο συμβόλαιο από οικονομικής άποψης θέλοντας να τους ανταμείψουν για την προσφορά τους στην ομάδα. Η επιθυμία και των δύο είναι να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ, καθώς έχουν δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο της. Έτσι λοιπόν τις επόμενες ώρες ή ακόμα και ημέρες θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους Βαρέλα και Μάτος για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι που τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι του 2019.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.