Ads Top

Κράξιμο από τη Θύρα7 σε γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο - «Πληρωμένος μισθοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ»



Αναλυτικά η ανάρτηση της Θύρας 7, με αφορμή άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη:
«Για άλλη μια φορά γίναμε αποδέκτες κριτικής του άμεμπτου δημοσιογράφου Βαξεβάνη! Τολμάς και μας πιάνεις στο στόμα σου εμάς, το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα, την ΘΥΡΑ 7.Και όλα αυτά, επειδή είπαμε το αυτονόητο: Ότι μετά από 130 νεκρούς περίπου δεν είδαμε ούτε μια παραίτηση, δεν ακούσαμε ούτε ένα πραγματικό ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την πολιτική ηγεσία παρά μόνο ευθύνες διάσπαρτες από δω και από εκεί.

Κύριε Βαξεβάνη,δεν είδατε ότι και στα αλλά γήπεδα της Ελλάδας ζητούνται πολιτικές ευθύνες με παρόμοια πανό; Δεν είδατε ότι το οπαδικό κίνημα κινείται πάνω στην ίδια γραμμή; Μιλάτε εσείς για «ΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ» στους οπαδούς που η δημοσιογραφική δεοντολογία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να είσαι φερέφωνο του πολιτικού συστήματος. ΟΛΟΙ ξέρουμε ποιος είσαι και από που τα παίρνεις, οτι δούλευες 30 χρόνια στην ΕΡΤ με 10.000 ευρώ μισθό, δήθεν επαναστάτη της δεκάρας.

Η ΘΥΡΑ 7 έχει αποδείξει ότι δεν είναι με κανέναν αλλά έχει λόγo για αυτά που συμβαίνουν. Είχαμε πόλεμο και με την προηγούμενη κυβέρνηση της νέας δημοκρατίας όπως έχουμε και τώρα. Είσαι ένας πληρωμένος μισθοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και μαθήματα από εσένα δεν δεχόμαστε.

Και σου δίνουμε μια συμβουλή και σε εσένα, και σε όλους στο κουτί της Πανδώρας και στο Documento: Στο σπίτι μας ΔΕΝ είστε ευπρόσδεκτοι όσο Ολυμπιακοί και να είστε. Παρόλα αυτά αν αποφασίσετε να έρθετε θα σας υποδεχτούμε αναλόγως!».


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.