Ads Top

Κεραυνοί Αλέφαντου για Ολυμπιακό: «Ξεθύμανε ο Λάζαρος - Ούτε 5 γκολ αυτός - Φαβορί ο ΠΑΟΚ»!



Εγώ νιώθω χρέος να πω την αλήθεια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Τον Μαρινάκη τον αγαπάμε και τον στηρίζουμε, αλλά αν δεν πούμε όσοι ξέρουμε καλά το ποδόσφαιρο την αλήθεια τώρα που είναι καιρός, θα υπάρξει μαρτυρική χρονιά. Είναι ο χειρότερος Ολυμπιακός σε προετοιμασία που θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια. Έχω δει όλα τα φιλικά. Και χθες στο Καραϊσκάκη όπου παίζεις στην έδρα σου, με τον κόσμο σου, γύρισες στην Ελλάδα και οι παίκτες είναι χαρούμενοι, ήταν ανύπαρκτος ο Ολυμπιακός. Δεν είχε αρχή και τέλος. Και έπαιζε με αντίπαλο μία μικρή ισπανική ομάδα. Ισπανική αλλά μικρή.

Ο προπονητής θεωρώ ότι είναι ανεκδιήγητος που βγήκε και είπε “παίξαμε πολύ καλά”. Γενικώς τον βλέπω “λίγο” για τον Ολυμπιακό. Έκανε και τις αλλαγές στο ’85, να μπουν οι παίκτες να κάνουν τι. Τον δε Τοροσίδη τον έβαλε στο ’91. Να κάνει τι! Για το χειροκρότημα; Τον ξέρουμε τον Τοροσίδη, δικό μας παιδί είναι, δεν χρειάζεται να τον χειροκροτήσουμε στο ’91. Του κάνεις κακό του παίκτη με αυτό.

Και δεν βλέπω τους παίκτες του προπονητή να βγαίνουν. Αυτούς που έφερε εκείνος. Ο Ποτένσε που ξέρει μπάλα είναι… 1.05 στο ύψος και αμφιβάλλω αν θα βάλει 5 γκολ αυτός. Από την άλλη πλευρά ο Χριστοδουλόπουλος φαίνεται ξεθυμασμένος, είναι και η ηλικία, δεν μπορείς να μην την υπολογίσεις. Ο δε Γκερέρο τρέχει, τρέχει, σαν τον Φουστέρ, αλλά ποιος θα σου βάζει τα γκολ; Ο Φορτούνης φαίνεται στάσιμος από πέρσι και θέλει βοήθειες από τα άλλα χαφ, πονάει πίσω του ο Ολυμπιακός.

Τα δε σέντερ μπακ του Ολυμπιακού είναι όλα χειρότερα από τον Σιόβα. Σας το λέω εγώ. Σέντερ μπακ σαν τον Σιόβα δεν έχει η ομάδα. Δεν πρέπει να μείνει έτσι ο Ολυμπιακός, πρέπει να θορυβηθεί.

Με Μπουχαλάκη δεν πας πουθενά. Είναι πολύ αργός. Κάνει τα 100 μέτρα σε…15 δευτερόλεπτα.

Κάθε χρόνο έβγαινα και έλεγα στους ΠΑΟΚτσήδες και με έβριζαν ότι «δεν πρόκειται να πάρετε πρωτάθλημα». Και κάθε χρόνο έπεφτα μέσα. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που δεν μπορώ να βγω και να πω ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει το πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί. Γι’ αυτό κρούω τον κώδωνα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό προπονητή και καλή ομάδα. Εγώ για τον Λουτσέσκου είχα δώσει μάχη από τότε που ήταν στην Ξάνθη να τον πάρει μεγάλη ομάδα. Έβγαινα και τα έλεγα “ποδόσφαιρο δεν βλέπετε; Αυτός ξεκινάει από την άμυνα και ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, είναι σοβαρός προπονητής”. Και πράγματι έκανε το καφενείο που ήταν ο ΠΑΟΚ να γίνει ομάδα. Γκολ πολύ δύσκολα τρώει πίσω.

Και για τον Λημνιό που έκανε όργια χθες, θυμάστε οι αναγνώστες από το άλλο σάιτ όταν ήταν στον Ατρόμητο που έβγαινα και έλεγα “να τον πάρει οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός αυτόν, θα γίνει παικτάρα με την ταχύτητα που έχει και με την μπούκα”.

Εμείς έχουμε μάθει τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη να είναι σαρωτικός, με πολύ καλούς παίκτες, με 7 πρωταθλήματα, με Κύπελλα, με νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ επί θηρίων αντιπάλων. Υπάρχει χρόνος ακόμα, αρχή Αυγούστου είναι.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.