Ads Top

Ασύλληπτα πράγματα από Ιβάν: «Γκρεμίζει» τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, δίνει 4,5 εκατομμύρια ευρώ!


Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη μοιράσει 2.500.000 € στους παίκτες για τις προκρίσεις επί Βασιλείας και Σπαρτάκ Μόσχας και ετοιμάζει ακόμη 2.000.000 € για είσοδο στους ομίλους!

Το δικό του μήνυμα φρόντισε να δώσει μέσα στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης πριν το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε έναν ακόμα λόγο στους παίκτες του Δικεφάλου για να τα δώσουν όλα για την πρόκριση απέναντι στους Πορτογάλους, δίνοντας πριμ 2.000.000 ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό αυτό των 2.000.000 ευρώ είναι ξεχωριστή απόφαση της διοίκησης και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη, όντας εκτός των χρημάτων που προβλέπονται ως μπόνους στο συμβόλαιο του κάθε ποδοσφαιριστή.

Μέχρι στιγμής οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν καταφέρει να κερδίσουν εντός αγωνιστικού χώρου, το ποσό των 2.500.000 ευρώ (!) για την πορεία τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1.500.000 ευρώ προέρχεται από την πρόκριση απέναντι στην Βασιλεία στον δεύτερο προκριματικό γύρο και το 1.000.000 ευρώ για αυτή κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας στην επόμενη φάση των προκριματικών.

Αν ο Δικέφαλος καταφέρει να περάσει και την Μπενφίκα, η σούμα των πριμ που θα καταγραφεί, ανέρχεται στα 4.500.000 ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα προκαλεί… ίλιγγο και δείχνει ότι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με το οικονομικό, αλλά είναι ζήτημα πρεστίζ, αφού η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην χρηματοδότηση αποτελεί «εγγύηση».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.