Ads Top

«Εδειξε» Μπέρνλι, έδωσε οδηγίες, δεν αλλάζει 11άδα ο Μαρτίνς


Ο Πέδρο Μαρτίνς γύρισε γεμάτος... σημειώσεις από την Αγγλία. Εδειξε βίντεο της Μπέρνλι και εμφανίζεται αποφασισμένος να μην αλλάξει 11άδα.
Η πρόκριση είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια με την Μπέρνλι. Με τους Πειραιώτες να ασχολούνται ήδη με το πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οπου το ζητούμενο είναι ένα καθαρό σκορ, μια καθαρή νίκη, που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Εξάλλου, στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς, έχει ήδη σχηματιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει οι Ερυθρόλευκοι να αντιμετωπίσουν την ιδιαίτερη και εξαιρετική αμυντικά ομάδα του Σον Ντάις, τόσο μετά τη μελέτη των προηγούμενων αγώνων τους, όσο και μετά από όσα διαπίστωσε παρακολουθώντας δια ζώσης του Μπέρνλι-Γουότφορντ 1-3.

Ενα μέρος αυτού του σχεδίου, μάλιστα, το αποκάλυψε στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη του προγράμματος. Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα αναλυτικό βίντεο για τον τρόπο παιχνιδιού της αγγλικής ομάδας. Βίντεο που περιλάμβανε φάσεις από τις αναμετρήσεις με την Μπασακσεχίρ και Σαουθάμπτον, από τις οποίες φανερώνονταν τα δυνατά και αδύναμα σημεία του παιχνιδιού της αγγλικής ομάδας.

Ο Μαρτίνς έδειξε και εξήγησε στους παίκτες του, λοιπόν, ότι η Μπέρνλί είναι πολύ «περίεργη» και απρόβλεπτη ομάδα, καθώς παίζει διαρκώς με βαθιές μπαλιές. Οποιαδήποτε στιγμή ένας αμυντικός, μέσος ή και ο τερματοφύλακας έχουν την μπάλα στα πόδια τους, η πρώτη επιλογή είναι «γιόμα» στην επίθεση, για να «μαζέψουν» ή να «σπάσουν» την μπάλα οι ψηλοί και πολύ δυνατοί Κρις Γουντ (1.91 μ., επιθετικός) και Τζεφ Χέντρικ (1,85 μ., μεσοεπιθετικός), οι οποίοι παίζουν εξαιρετικά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ενώ συνδυάζονται και πολύ καλά με τους ταχύτατους ακραίους μέσους, Λένον και Γκούντμουνσον, που τρέχουν ασταμάτητα για να μαζέψουν τα «σπασίματα» των ψηλών συμπαικτών τους.

Η ποιότητα δεν είναι το βασικό προσόν της Μπέρνλι (τουναντίον), ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε μεγάλη προσοχή από όλους, καθώς πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια πρωτοφανή σωματική καταπόνηση και μάχη. Ο 48χρονος τεχνικός εξήγησε ότι εάν οι αμυντικοί και οι μέσοι δεν έχουν καλές τοποθετήσεις και δεν πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα, θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς η ομάδα του Ντάις έχει πάει σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι… μπιλιάρδο, με τις «καραμπόλες», να είναι βούτυρο στο ψωμί των Αγγλων. Όπως και οι στημένες φάσεις, λόγω των πολύ ψηλών παικτών που διαθέτει και στις υπόλοιπες γραμμές!

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ 11ΑΔΑ

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση που ακολούθησε, τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει την 11άδα που πήρε την πρόκριση επί της Λουκέρνης. Μάλιστα, αυτό το επιβεβαίωσε και στην τακτική που έκανε στο Ρέντη, όπου χρησιμοποίησε πάλι τους ίδιους έντεκα που είχαν αγωνιστεί και με τους Ελβετούς. Επιβεβαιώνοντας αυτό που προκύπτει όλες αυτές τις ημέρες, ότι δεν θέλει να διαταράξει τη χημεία της ομάδας που έχει φτιάξει για να πάρει την πρόκριση. Ενώ είναι σαφές πως θεωρεί ότι τη συγκεκριμένη στιγμή, αυτοί οι παίκτες είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Εξάλλου οι μόνες δύο θέσεις που θα μπορούσαν να τεθούν υπό αμφισβήτηση είναι αυτές του αμυντικού μέσου και του ενός εκ των δύο κεντρικών αμυντικών. Εντούτοις, μπορεί ο Γκιγιέρμε να έδειξε και σήμερα ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ο Μαρτίνς δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση να ρισκάρει, χρησιμοποιώντας τον Βραζιλιάνο βασικό, με μόλις 3-4 προπονήσεις. Ενώ δεν πρέπει να αμελούμε το γεγονός ότι οι Μπουχαλάκης και Καμαρά τα έχουν πάει πολύ καλά έως τώρα. Με τον Ελληνα μέσο, μάλιστα, να είναι κορμί που ταιριάζει στην… αεροπορία της Μπέρνλι.

Το ίδιο ισχύει και σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα. Είναι σαφές ότι οι άνω του 1,90 μ. Βούκοβιτς και Μιράντα, είναι οι παίκτες που θα σηκώσουν των μεγαλύτερο βάρος στο επιθετικό παιχνίδι της Μπέρνλι. Οι δυο «πύργοι» των Πειραιωτών θεωρούνται αμετακίνητοι αυτή τη στιγμή, ειδικά από τη στιγμή, καθώς κανείς εκ των Μεριά, Τοροσίδη ή Σισέ δεν δείχνει να μπορεί να τους εκτοπίσει. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, οι Γιαννιώτης, Ομάρ, Τσιμίκας, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος και Γκερέρο, είναι «σίγουροι». Εκτός, βεβαίως, συγκλονιστικού απροόπτου.
to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.