Ads Top

Λουτσέσκου για όλα (vid)


Ο Λουτσέσκου έκανε τον μέχρι τώρα απολογισμό της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό με την Άντβερπ, καθώς και για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες. 
Παράλληλα, για μία ακόμη φορά αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση που περιμένει.

Αρχικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου δήλωσε: "Στόχος ήταν να δούμε αν μπορούν οι νέοι παίκτες να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάμε στις τρεις εβδομάδες της προετοιμασίας. Είναι φυσιολογικό να μην υπάρχουν μηχανισμοί μεταξύ τους, όμως η συμμετοχή από όλους ήταν καλή. Δεν αξιολογήσαμε καλά κάποιες καταστάσεις και περίμενα κάποια παραπάνω πράγματα. Είχαμε τον Μπαλογιάννη στη θέση του αριστερού μπακ, τον Μυστακίδη στη θέση του επιθετικού, δύο θέσεις που δεν είναι οι φυσιολογικές τους, ωστόσο προσπάθησαν. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι τόσο έτοιμοι, όπως ο Ουάρντα ο οποίος έχει έρθει και έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι σε αυτό το γκρουπ κάποιοι είναι πιο μπροστά και κάποιοι άλλοι όχι" και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Από πέρσι που δουλεύουμε κάποια πράγματα, όπως στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη μας, υπάρχουν κάποιοι παίκτες σε αυτό το γκρουπ που δεν τα κατανοούν άμεσα. Υπάρχουν παίκτες που μαρκάρουν man to man, ενώ εμείς καλύπτουμε πάντα το χώρο. Εμείς σήμερα θέλαμε να δούμε τη συμμετοχή και ποιοι παίκτες από αυτό το γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο βασικό γκρουπ".

Στη συνέχεια, ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε στους Ουάρντα, Λέο Ζαμπά, Μπαλογιάννη, αλλά και Λύρατζη, ενώ μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι περιμένει να ολοκληρωθεί το ρόστερ, αφού για τον ΠΑΟΚ υπάρχει μία "γεμάτη" χρονιά στην οποία θα χρειαστούν αρκετές λύσεις.

Video:


paok24.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.