Ads Top

«Θρύλος FM» στους 94.3


Σας λέγαμε πριν μερικές ημέρες για την στροφή 180 μοιρών που έγινε στην συχνότητα, με τα κλαρίνα και τα παλιά λαϊκά.
Οι αλλαγές ωστόσο συνεχίζονται, με μια... ερυθρόλευκη απόχρωση όπως φαίνεται. Σε συνέχεια των προηγούμενων, στους 94.3 παίζουν ξανά ξένες rock και pop μουσικές, αυτή την φορά όμως όχι από τον Ξένιο-XFM. Στα social media του, το πάλαι ποτέ δημοτικό ραδιόφωνο των Άνω Λιοσίων έχει σβήσει την συχνότητα από το λογότυπό του, το live stream του δεν λειτουργεί και το site του έχει κατέβει.

Οι μουσικές αυτές βγαίνουν από το «Θρύλος FM», όπως ονομάζεται τόσο στο RDS του στη συχνότητα, όσο και στο web. Το περασμένο Σάββατο, μάλιστα, ενεργοποιήθηκαν τουλάχιστον 5 domain, το thrilos.gr, το thrilosfm.gr, το thrylosfm.gr, το thrilos943.gr και το thrylos943.gr, όλα με την ίδια δοκιμαστική καρτέλα. Στους 94.3 ακούγεται προς το παρόν μόνο μουσική, χωρίς αναφορά ονόματος ή κάποια διαφήμιση.

Το όνομα «Θρύλος FM» (φωτό) είχε ξαναπαίξει παλιότερα για το επίσημο ραδιόφωνο του Ολυμπιακού, που θα έβγαινε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Κουρτάκη. Ο διακριτικός τίτλος, μαζί με τα παράγωγά του, ανήκει στον Ολυμπιακό. Η ημερομηνία έναρξης του νέου εγχειρήματος, όπως ανακοίνωσαν κάποιοι από τους παραγωγούς του XFM, είναι η 15η Ιουλίου.

e-tetradio.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.