Ads Top

Αυτή είναι η πιο extreme μεταγραφή του Μαρινάκη - Θα γεμίζει το Καραϊσκάκη για τον μπαλαδόρο


Ο Πορτογάλος βιρτουόζος άσος φόρεσε και επίσημα τα ερυθρόλευκα και τα… τσιμέντα δέχονται ήδη πίεση.
Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ; Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κάποτε, τα παλιά τα χρόνια, ο «Αλέ» είχε πει μια από τις πολλές μεγάλες ατάκες του. Μια από τις… λίγες είναι αλήθεια πως τελικά τον δικαίωσε. Όταν ο Ολυμπιακός έφερνε από την Σερβία τον Ίλια Ίβιτς, μια μεταγραφή εντυπωσιακή για την εποχή εκείνη, ο «Αλέ» είχε πει πως «θα πέσουν τα τσιμέντα».

Ο Ίλια Ίβιτς είναι αλήθεια πως φρόντισε να δικαιώσει τον Νίκο Αλέφαντο με την απόδοση και την κλάση του. Τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη βεβαίως «έπεσαν» ουκ ολίγες φορές και από πολλούς όλα αυτά τα χρόνια.

Στον Ολυμπιακό βρέθηκαν βλέπετε, και συνεχίζουν να βρίσκονται, ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να ξεσηκώσουν τα πλήθη, να προσφέρουν θέαμα (μαζί με την ουσία) και να αποτελέσουν ένα ακόμη λόγο για να βρεθεί ο κόσμος στο γήπεδο.

Κάτι σαν τον Ντανιέλ Ποντένσε, για να αφήσουμε πίσω τον «Αλέ», τον Ίλια και τον παρελθόν και να πάμε στο πιο «φρέσκο» παρόν. Λίγη ώρα έχει περάσει από την αναμενόμενη επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε. Και τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη άρχισαν ήδη να… κουνιούνται.

Για τον 22χρονο Πορτογάλο άσο έχουμε εδώ και καιρό πλέον αναλύσει τα πάντα. Μιλάμε για top-class ποδοσφαιριστή που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα τον βλέπαμε ποτέ στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Ολυμπιακός με τις διασυνδέσεις με τους κορυφαίους μάνατζερ του κόσμου έχει ξεπεράσει τα ελληνικά δεδομένα. Για αυτό και μεταγραφές όπως αυτή του Ντανιέλ Ποντένσε γίνονται πραγματικότητα.

Μιλάμε για την μεταγραφή του καλοκαιριού με διαφορά από την δεύτερη, για έναν ποδοσφαιριστή 22 ετών με την χρηματιστηριακή του αξία να είναι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Μια μεταγραφή που αν δεν είχαν συμβεί όσα συνέβησαν στην Σπόρτινγκ δεν θα έφευγε από την Πορτογαλική ομάδα ή αν αυτό συνέβαινε θα απαιτούσε την καταβολή διψήφιου αριθμού εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μπήκε λοιπόν στην ερυθρόλευκη οικογένεια με τις προσδοκίες για την προσφορά του να είναι τεράστιες. Τι θα συμβεί στο χορτάρι θα το δούμε στα προσεχώς, όμως η προσθήκη του 22χρονου Πορτογάλου άσου βάζει ήδη στο «οπλοστάσιο» του Πέδρο Μαρτίνς ένα «πυρηνικό όπλο» που έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποδειχθεί «καταστροφικό» για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Η απόκτηση του βιρτουόζου Ποντένσε αποδεικνύει εμπράκτως την «δίψα» όλων στον Ολυμπιακό για επιστροφή στην κορυφή, για την δημιουργία μιας νέας ομάδας που μαζί με την ουσία θα φροντίζει και για το θέαμα.

Γιατί ο Ποντένσε είναι ένας θεαματικός ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό απρόβλεπτο στο παιχνίδι του. Δεν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που κάποτε ήταν σπουδαίος, μιλάμε για έναν ζογκλέρ της μπάλας, έχοντας κάνει το «μπαμ» στα 22 του χρόνια και έχοντας μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποτελεί το πιο δυνατό κομμάτι του «παζλ» του νέου Ολυμπιακού, είναι ο παίκτης που έχει όλα τα φόντα να τον… εκτοξεύσει. Έναν Ολυμπιακό που «χτίζεται» μεθοδικά ακολουθώντας ένα πλάνο που καταρτίστηκε χωρίς βιασύνη και σε σωστές βάσεις.

Έναν Ολυμπιακό που μέρα με την μέρα γίνεται ακόμη πιο δυνατός, μέρα με την μέρα ο Μαρτίνς βάζει τις ιδέες του και οι ερυθρόλευκοι ακολουθούν.

Ο Ποντένσε είναι το extreme του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό. Ένας ακόμη λόγος για να γεμίζει το Καραϊσκάκη.

Και ακόμη βεβαίως δεν τελειώσαμε…

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.