Ads Top

«Τρελό» deal με Ποντένσε - Έρχεται...κι άλλη «βόμβα»!


Χοντρό παρασκήνιο με τον Πορτογάλο, δε σταματάει ο Μαρινάκης!
To σήριαλ με τον Ντάνιελ Ποντένσε έληξε χθες για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες απέκτησαν επίσημα τον Πορτογάλο άσο, ωστόσο οι φήμες σχετικά με τις λεπτομέρειες του deal δίνουν και παίρνουν.

Από τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, που για άλλους είναι τριετές και για άλλους πενταετές, μέχρι τις αποδοχές του νεαρού άσου που λέγεται ότι ξεπερνούν ακόμα και το 1 εκατ. ευρώ.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ο 22χρονος άσος έχει αποκτηθεί από τους Πειραιώτες με τη μορφή συνιδιοκτησίας. Οι «ερυθρόλευκοι», δηλαδή, έχουν πάρει ένα μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ ο μεγαλομάνατζερ, Ζορζ Μέντες, που χειρίστηκε την υπόθεση, φέρεται να έχει λόγο στο deal, ακόμα και στο οικονομικό κομμάτι.

Όσον αφορά τις αποδοχές του παίκτη, θεωρείται απίθανο να έχουν φτάσει στα ποσά που γράφεται. Ο νεαρός άσος έπαιρνε στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας περίπου 450.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο και τώρα στον Ολυμπιακό υπολογίζεται ότι θα λάβει λίγο παραπάνω από 700.000 ευρώ.

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε ότι δε φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στη συγκεκριμένη μεταγραφή και τον Οτζίτζα Οφόε. Μπορεί όντως να έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Βέλγου μέσου για τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ωστόσο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μέρος της συμφωνίας για τον Πορτογάλο εξτρέμ. 

Συμφωνία με Λίβερπουλ και Καρίμ

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέτωπα, η απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε δε «φρενάρει» την περίπτωση του Λαζάρ Μάρκοβιτς, τον οποίο ακόμα περιμένουν οι Πειραιώτες.

Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λίβερπουλ, ωστόσο απομένει το «οκ» του παίκτη, ο οποίος ψάχνει για κάτι καλύτερο. Αν και εφόσον δεν το βρει και αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα, τότε η μετακίνηση του Σέρβου άσου μπορεί να γίνει εύκολα, αρκεί να ρίξει το κασέ του. 

Σχετικά με την υπόθεση της απόκτησης σέντερ φορ, όσο παραμένει στο ρόστερ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν αναμένεται να γίνει κίνηση. Σε περίπτωση που πωληθεί ο Ιρανός άσος, στην τιμή μάλιστα που έχουν θέσει οι Πειραιώτες, τότε θα προχωρήσουν για βασικό επιθετικό εγνωσμένης αξίας.

*sportdog.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.