Ads Top

Αυτό θα είναι βόμβα μεγατόνων - Boύιξε η πιάτσα για Παππά και Ολυμπιακό!


Ποια σενάρια αναπτύχθηκαν για τον Παππά μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Παναθηναϊκό και τι πιθανότητες υπάρχουν.
Ο Νίκος Παππάς αρνήθηκε δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου του και μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβγαζε εκνευρισμό σχετικά με την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Ο Παππάς έχει στα χέρια του πρόταση από την Ούνικς Καζάν, κάτι που είναι γνωστό εδώ και μέρες, ωστόσο δεν έδειχνε διάθεση αποχώρησης. Ήθελε πρώτα να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να δει τις υπόλοιπες επιλογές. Το θέμα του Παναθηναϊκού δεν έχει κλείσει οριστικά, όμως το γυαλί ράγισε. Και είναι δύσκολο να κολλήσει. Θα γίνει μόνο αν ο παίκτης γυρίσει… από μόνος του και δεχτεί τους όρους του Παναθηναϊκού.

Από το μεσημέρι που προέκυψε πάντως η διαφορά, ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια περί Ολυμπιακού. Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει αυτό το σενάριο προς τα έξω. Η αλήθεια, όμως, είναι πως αυτή τη στιγμή δεν έχει προκύψει το παραμικρό. Και ούτε θα προκύψει, αν δεν υπάρξει οριστικό ναυάγιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο παίκτης βγει ελεύθερος στην αγορά, δεν μπορεί κανείς να το ξέρει με σιγουριά. Ένας ελεύθερος Παππάς σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος. Ούτε από μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, που θεωρητικά δεν έχει πολύ μεγάλο θέμα στα γκαρντ.

Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι αν ο Ολυμπιακός επιχειρήσει να πάρει τον Παππά θα πρέπει να… ρωτήσει και τον Σπανούλη, αφού οι σχέσεις των δύο δεν βρίσκονταν και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

*pagenews.gr 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.