Ads Top

«Ο Παπαπέτρου φεύγει από τον Ολυμπιακό!»


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και εντός των ημερών θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Την απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου περίμεναν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, λίγες μέρες μετά το ραντεβού που είχε ο διεθνής φόργουορντ στα γραφεία της «Arcadia» με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Εκεί ο διεθνής φόργουορντ δεν έδωσε κάποια οριστική απάντηση, τονίζοντας πως η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα με τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού, ενώ σε δήλωσή του έξω από τα γραφεία των προέδρων του Ολυμπιακού τόνισε πως άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, όμως, οι εξελίξεις δεν είναι οι αναμενόμενες για τους φίλους του Ολυμπιακού. Κι αυτό γιατί ο Παπαπέτρου  αρνήθηκε την πρόταση που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός για ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και τον ρόλο που θα είχε στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ τη νέα σεζόν.

Ο Παπαπέτρου θεωρεί πως δεν υπάρχει χώρος για εκείνον για ρόλο βασικού στην ομάδα του Πειραιά, κάτι το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική απόφασή του.

Παράλληλα, ο διεθνής φόργουορντ δεν μπήκε σε διαδικασία συζήτησης οικονομικών θεμάτων και έτσι δεν τίθεται θέμα νέων επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον αναμένεται να μάθουμε αν η επόμενη ομάδα στην καριέρα του θα είναι ο Παναθηναϊκός, η Χίμκι ή η Εφές, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο κύκλος του Ιωάννη Παπαπέτρου στην ομάδα του Πειραιά έκλεισε έπειτα από πέντε χρόνια, στα οποία ο διεθνής άσος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2015, 2016), ενώ είχε και δύο συμμετοχές σε τελικούς της Euroleague (2015, 2017).

πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.