Ads Top

Ποιος Καμπελά; Άλλη είναι η βόμβα που ρίχνει ο Ολυμπιακός και θα σειστεί το λιμάνι



Η περίπτωση του 28χρονου εξτρέμ της Μαρσέιγ, Ρεμί Καμπελά παρουσιάστηκε σήμερα στα γαλλικά ΜΜΕ ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όντως υπήρξε ενδιαφέρον.
Οι Ερυθρόλευκοι, που συνεχίζουν να ψάχνουν και για εξτρέμ στην αγορά, ρώτησαν για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο από τα στοιχεία που συνέλλεξαν, μοιάζει απίθανο να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του και αυτό γιατί τα χρήματα είναι πάρα πολλά.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση προς την Μαρσέιγ, ωστόσο από τη στιγμή που η Σεντ Ετιέν προσφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ και αρκετά μπόνους για να κάνει δικό της τον Καμπελά, οι Πειραιώτες θα πρέπει να ανέβουν και αυτοί τόσο ψηλά, που δεν είναι διατεθειμένοι για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Αν χρειαστεί να δαπανήσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό για μεταγαφή, θα το κάνουν μόνο για παίκτη που θεωρούν ότι αξίζει και ο οποίος θα έρθει για να κάνει τη διαφορά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Λαζάρ Μάρκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει την περίπτωσή του, συνεχίζει να την παρακολουθεί και όσο δεν κλείνει κάπου, ο χρόνος κυλάει υπέρ των Ερυθρολεύκων. Ο Σέρβος δεν υπολογίζεται από τη Λίβερπουλ και ψάχνει ομάδα, συνεπώς όλα είναι ανοικτά. Σε κάθε περίπτωση, ενδεχόμενο μεταγραφή του ταχύτατου Σέρβου θα ενισχύσει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό στα άκρα, δημιουργώντας φοβερό «δίδυμο» με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Είπε όχι σε 4.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ολυμπιακό;

Ο έμπειρος Πορτογάλος αμυντικός χαφ, Μιγκέλ Βελόζο, έμεινε ελεύθερος από την Τζένοα και σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Η περίπτωσή του πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, βρίσκεται πολύ χαμηλά στη σχετική λίστα για τους αμυντικούς χαφ και για αγωνιστικούς και για οικονομικούς λόγους.

Ο Βελόζο πρόσφατα αρνήθηκε να γυρίσει στην Σπόρτινγκ, παρότι του έδιναν τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές +4,5 εκατ. ευρώ, χρήματα δηλαδή που είναι εξαιρετικά δύσκολο να του προσφέρουν οι Ερυθρόλευκοι.

Επίσης, ο 32χρονος άσος δεν ταιριάζει και στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ψάχνει για ένα 6αρι που να είναι πιο γρήγορος, σε μικρότερη ηλικία και πιο αθλητικός.

Ο αριστεροπόδαρος Βελόζο πέρυσι αγωνίστηκε στη Τζένοα και έπαιξε σε 22 ματς πρωταθλήματος με ένα γκολ και ένα στο Κύπελλο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.