Ads Top

Λεφτά από Όλσεν στον ΠΑΟΚ!


Η μετακίνηση του Άλισον από τη Ρόμα στη Λίβερπουλ (έναντι 62,5 εκ. ευρώ!) άνοιξε τον δρόμο για τη μεταγραφή του Ρόμπιν Όλσεν από την Κοπεγχάγη στην ομάδα της Ρώμης!
Από την ιστορία θα βγει κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει διατηρήσει το 20% των δικαιωμάτων του Σουηδού τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» ο μάνατζερ του Όλσεν βρίσκεται από χθες (19/7) στη Ρώμη για τις τελικές επαφές.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Δικέφαλου τόνισε σε Σουηδούς δημοσιογράφους πως αποτελεί όνειρο για τον ίδιο να πάει στη Ρόμα.

Η «Corriere dello Sport» εμφανίζεται σίγουρη για τη μεταγραφή του Όλσεν και σημειώνει ότι η Ρόμα θα πληρώσει 12 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει (παρότι η Κοπεγχάγη φέρεται να ζητάει 16 εκ. ευρώ).

Εφόσον κλείσει η συμφωνία (θέμα ημερών λένε ότι είναι οι Ιταλοί) τότε ο Όλσεν θα είναι η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Κοπεγχάγης και ο ΠΑΟΚ με το 20% των δικαιωμάτων του θα πάρει τουλάχιστον 2,4 εκ. ευρώ (έως 3,2 εκ. ευρώ αν η μεταγραφή φτάσει στα 16 εκ. ευρώ).


*inpaok.com Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.