Ads Top

Το κόλπο της χρονιάς στον ΠΑΟ! - Υπογράφουν δύο, απίθανο σενάριο για εξτρέμ



Χωρίς διακοπές τρέχει τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Νταμπίζας, καθώς έχουν αποφασίσει με τον Γιώργο Δώνη να κλείσουν μέχρι τα μέσα Αυγούστου το ρόστερ και ακόμα χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές, ενώ κάποια σενάρια κάνουν λόγο και για πέντε προσθήκες!
Η κίνηση που θα ολοκληρωθεί άμεσα, όπως σας ενημέρωσε με σχετικό ρεπορτάζ το sportdog.gr, παρά την… τρελή φήμη για μπάσιμο του Ολυμπιακού, είναι αυτή του Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος έρχεται όμως για δεύτερος φορ. Οι Πράσινοι συνεχίζουν την αναζήτηση για έναν ακόμα επιθετικό, ο οποίος θα είναι ξένος, άνω των 23 και θα αναλάβει το βάρος της φανέλας με το Νο9.

Από εκεί και πέρα, στο Τριφύλλι θέλουν άμεσα να ολοκληρώσουν μία ακόμα μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται ανάμεσα στους Παντελάκη και Κέζο. Ο πρώτος, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ήταν από τους βασικούς πυλώνες της άμυνας του Κισσαμικού, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας την περασμένη σεζόν. Αγωνίστηκε συνολικά σε 30 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 6 τέρματα. Ο Κέζος άρχισε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και συνεχίστηκε σε Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο.

Εξτρέμ και τερματοφύλακα

Τις τελευταίες ώρες όμως, κυκλοφορεί το σενάριο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για εξτρέμ, ωστόσο είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς δεν υπάρχουν στην αγορά πολλοί Έλληνες παίκτες, κάτω των 23 που θα μπορέσουν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Προφανώς και στο Τριφύλλι έχουν τα ραντάρ τους ανοιχτά και εξετάζουν ό,τι καλό τους προτείνεται, όμως για την θέση του εξτρέμ δύσκολα θα υπάρξει κάτι νεότερο.

Όσον αφορά στον τερματοφύλακα, το όνομα που παίζει δυνατά, είναι και πάλι αυτό του Μάριου Σιαμπάνη του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση όμως, κυρίως λόγω του Δικεφάλου, καθώς είδαμε όσο καθυστέρηση η υπόθεση του Πούγγουρα.

Ο νεαρός στόπερ έμεινε ελεύθερος και ήρθε στον Παναθηναϊκό με τους Θεσσαλονικείς να διατηρούν ένα πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να κάνουν με έναν τερματοφύλακα που θεωρείται από τους καλύτερους στην Ευρώπη στην ηλικία του.

Βέβαια, στον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να έχουν… πρόβλημα με τον νεαρό πορτιέρε, αφού δεν μπορούν να του δώσουν παιχνίδια (με τον Πασχαλάκη… ακούνητο κάτω από τα γκολπόστ), οπότε ψάχνουν ομάδα που θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει χρόνο. Μπορεί αυτός να είναι ο Παναθηναϊκός;

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.