Ads Top

Μια ανάσα από την έξοδο από τον ΠΑΟΚ - Τι είπε για τον παίκτη ο Λουτσέσκου


Έριξε το... μπαλάκι στη διοίκηση.
Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Πέδρο Ενρίκε, με τον Λούμπος Μίχελ να έχει επαφές με την Αστάνα για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Ο Ενρίκε δεν αγωνίστηκε καθόλου στο φιλικό με την Γάνδη ενισχύοντας το παραπάνω σενάριο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε σχετικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Όσον αφορά το θέμα του Ενρίκε, είναι θέμα της διοίκησης".

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος κόουτς μετά την φιλική ισοπαλία με τη Γάνδη: «Μπορούμε να πούμε ότι δεν παίξαμε με το βασικό μας σχήμα, αλλά με νέους παίκτες που δε γνωρίζουν εντελώς τα πράγματα. Υπήρχαν και οι διπλές προπονήσεις που μπορεί να κάνει τους παίκτες πιο αργούς στις αντιδράσεις τους. Χρειαζόμαστε τη μίξη των παλιότερων με των νέων παικτών.

Με το βασικό μας κορμό πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε κόντρα στη Στεάουα. Κάποιοι παίκτες δείχνουν να είναι σε καλό επίπεδο τη δεδομένη στιγμή, κάποιοι άλλοι ψάχνουν την ισορροπία τους και χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Είναι σημαντικό που παίρνουν όλοι χρόνο συμμετοχής και προσαρμόζονται».

Για τους Ουάρντα και Πρίγιοβιτς: «Ο Ουάρντα είναι τρεις μέρες μαζί μας. Έχει ποιότητα, αλλά θέλει χρόνο. Θα γίνει αυτό, γιατί υπάρχει θέληση. Ο Πρίγιοβιτς έδειξε μεγάλη θέληση για να είναι έτοιμος με τη Βασιλεία και στο επόμενο φιλικό παιχνίδι θα πάρει 90’ συμμετοχής και ελπίζω να είναι έτοιμος για το ματς με τη Βασιλεία.

Εάν υπάρχει μία "απογοήτευση" έχει να κάνει με το παράπονο που έχω για την αριστερή πλευρά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπαλογιάννης είναι ένας νεαρός σε ηλικία παίκτης που παλεύει με τον εαυτό του για να αγωνιστεί σε μία θέση που δεν την ξέρει και ο Μιχόγεβιτς είναι η πέμπτη μας επιλογή στα στόπερ».

Για το γκολ του Ζαμπά, τον Ενρίκε και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας: «Όσον αφορά το θέμα του Ενρίκε, είναι θέμα της διοίκησης. Ο Ζαμπά είναι ταλαντούχος και για αυτό βρίσκεται εδώ. Είμαι χαρούμενος για την τακτική πειθαρχία που δείχνει.

Για τους υπόλοιπους παίκτες, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μπορεί να υπάρχει μία αργή μετακίνηση της μπάλας από την άμυνα προς την επίθεση, όμως είναι λογικό για το σημείο που βρισκόμαστε. Είμαστε στο σωστό δρόμο, όμως, για να το βελτιώσουμε και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

*sportdog.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.