Ads Top

Δικαίωση! Τι συνέβη με Σαββίδη και Κούγια - Απαλλάχθηκαν από τις ποινές


Τι έγινε στην επιτροπή Εφέσεων!
Oι ισχυροί άνδρες του ΠΑΟΚ και της Λάρισας είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμα αναφορικά με τις ανακοινώσεις που είχαν ανταλλάξει οι δύο ομάδες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στον α' γύρο, αφού έγιναν εκατέρωθεν καταγγελίες.

Αμφότερες οι δύο ΠΑΕ, μαζί με τους ιδιοκτήτες τους, κατέθεσαν έφεση, η οποία έγινε δεκτή κι απαλλάχτηκαν από τις ποινές τους.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Εθνικού κατά της υπ’ αριθ. 217/31-07-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας – Πανοπούλου κατά της υπ’ αριθ. 218/31-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιωάννη Σαββίδη, προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά της υπ’ αριθ. 11/2018 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Κρίνει ότι οι πειθαρχικώς διωκόμενοι δεν τέλεσαν τις αποδιδόμενες πειθαρχικές παραβάσεις.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας και του Αλεξίου Κούγια κατά της υπ’ αριθ. 10/2018 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Κρίνει ότι οι πειθαρχικώς διωκόμενοι δεν τέλεσαν τις αποδιδόμενες πράξεις.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Εμμ. Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθ. 218/2018 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβληθείσα στους εγκαλούμενους ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έξι (6) μήνες. Επιβάλλει σε έκαστο των εγκαλουμένων Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του ΑΟ Κεντρικού Φαλήρου κατά της με αριθμό πρακτικού 71/30-5-2018 αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Πειραιά, η οποία εξεδόθη επί της από 22-5-2018 ένστασης κατά του κύρους του αγώνα που διεξήχθη την 19-5-2018 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής με τον Πειραϊκό.

Αναφορικά με την έφεση του σωματείου Πασσαρών Ροδοτοπίου κατά της από 23-5-2018 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ηπείρου, με την οποία το εν λόγω σωματείο είχε τιμωρηθεί για επεισόδια στον αγώνα με τον ΠΑΣ Κράψης στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ηπείρου στις 16/05/2018: Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου ΠΑΣ Κράψης με τέρματα 3-0. Επιβάλλει στο εκκαλόν σωματείο την ποινή διεξαγωγής αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο για 2 αγωνιστικές, αφαίρεση 3 βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος (Αγώνες Κατάταξης Α’ Ερασιτεχνικής 2017-2018) και αφαίρεση 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.