Ads Top

Νικητής ο Σάββας στην πιο μεγάλη μάχη!


Η ζωή του είναι μια μάχη. Πολεμιστής, αγωνιστής, επίμονος, από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ξέρει να νικά. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί ή να αποδεχθεί την ήττα ακόμη και τώρα που διανύει τα 83 χρόνια του. Γι’ αυτό και οι –συντριπτικά- περισσότερες μάχες ως τώρα ήταν νικηφόρες. Μέσα κι έξω από το γήπεδο. Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν θα μπορούσε να χάσει ούτε αυτή τη φορά...
Δεν έμεινε κρυφό πριν από μερικούς μήνες ότι ο πολύπειρος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η νόσος που σε πολλές περιπτώσεις έχει αποδειχθεί ανίκητη, τον "χτύπησε" στο στομάχι. Άλλος θα είχε γονατίσει ακόμη και στο άκουσμα του άσχημου μαντάτου. Χρειάστηκε να παλέψει πολύ, να νοσηλευθεί για μέρες, να υποβληθεί σε επίπονες θεραπείες, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει κάθε μέρα δίπλα από την αγαπημένη του ομάδα.

Τελικά, σύμφωνα με όσα λένε εκείνοι που γνωρίζουν καλά και με λεπτομέρειες αυτή την περιπέτεια, ο Σάββας Θεοδωρίδης νίκησε ξανά! Έβαλε κάτω την αρρώστια και την... πάτησε. Δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή, πάλεψε παλικαρίσια και υπερήφανα από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα. Πλέον μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει σε πλήρη... δράση και δεν κρατιέται για να σπρώξει πάλι την ομάδα της καρδιάς του σε νέες κατακτήσεις.

Με όποιον μιλά, άλλωστε, επικεντρώνει την κουβέντα στον Θρύλο της καρδιάς του και δεν ασχολείται καν με το πρόβλημα της υγείας του. Περασμένα, ξεχασμένα. "Όλα καλά... Δεν καταλαβαίνω τίποτα", απαντά και προχωρά στο παρασύνθημα.

Πώς να μασήσει; Όσοι έζησαν και ζουν κοντά του, ήξεραν και ξέρουν πως δεν κώλωσε ποτέ. Ούτε κλάφθηκε, ούτε λύγισε. Είτε είναι αρεστός, είτε όχι, λόγω του πάθους του για τον Ολυμπιακό που τον φτάνει ακόμη και στην υπερβολή, ακόμη και οι αντίπαλοι θα ήθελαν τέτοιους μαχητές στις ομάδες τους.

Πάλεψε, όπως έχει μάθει καλά τόσα χρόνια, δεν τα παράτησε κι έστειλε την... ασθένεια από εκεί που ήρθε! Στον αγύριστο! Τα νέα, όπως είναι φυσικό, προκάλεσαν ενθουσιασμό, όχι μόνο στις τάξεις του συλλόγου, αλλά σε όλους τους ανθρώπους που ευαισθητοποιήθηκαν στο άκουσμα του σοβαρού προβλήματος. Μέχρι και αντίπαλοι, όπως ο Γιώργος Σαββίδης, του είχαν ευχηθεί περαστικά. Σε τέτοια θέματα, εξάλλου, δεν χωρούν οπαδικά!

Πλέον χρειάζεται λίγη προσοχή στην καθημερινότητα και πάμε παρακάτω. Ο Σάββας Θεοδωρίδης, ωστόσο, που έχει μάθει να ζει στο όριο και να μην κάνει... εκπτώσεις σε τίποτα και σε κανέναν, είναι εδώ, πιο δυνατός και αναγεννημένος για να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Θα βρεθεί ξανά στις επάλξεις, όπως μόνο εκείνος ξέρει, με ένα ακόμη παράσημο στο πέτο. Το πιο σημαντικό! Αφού νίκησε και σε αυτή τη μάχη ζωής, ποιος τον πιάνει! Η συνέχεια, στα γήπεδα...

*contra.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.