Ads Top

Αποκάλυψη: Κίνηση Θρύλου για τον «Φαραώ» της Μπράγκα!



Η θέση του εξτρέμ καλύφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (Ντάνιελ Ποντένσε). Η άμυνα ενισχύεται άμεσα (Ροντερίκ Μιράντα).
Τώρα, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για ενίσχυση και της εμπροσθοφυλακής. Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ενός επιθετικού που θα προσφέρει στο σύνολο στοιχεία που δεν διαθέτουν οι τωρινοί σέντερ των Ερυθρόλευκων. Με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν ότι στο Μεγάλο Λιμάνι έχουν ήδη στοχεύσει σε ένα συγκεκριμένο όνομα: Στον Αχμέντ Χασάν Μαγκούμπ ή απλώς «Κούκα».

Ο 25χρονος (05/03/1995) Αιγύπτιος επιθετικός της Μπράγκα, αποτελεί έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. Έναν παίκτη που ουσιαστικά ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού ανέδειξε στη διάρκεια της παρουσίας του στη Ρίο Αβε. Ενας ποδοσφαιριστής, για τον οποίο ο 48χρονος τεχνικός θεωρεί ότι εάν αποκτηθεί από τους Ερυθρόλευκους, μπορεί να απογειώσει την καριέρα του και θα προσφέρει σπουδαίες υπηρεσίες, αλλά και πολλά γκολ. Καθώς αποτελεί περίπτωση επιθετικού που χρειάζεται απλώς την ευκαιρία να αναδείξει τις πτυχές του ταλέντου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr από την Πορτογαλία, λοιπόν, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ήδη κάνει την κίνησή του για τον θηριώδη (1,92 μ.) επιθετικό της Μπράγκα. Κίνηση που φέρεται να έχει γίνει μέσω του Ζόρζε Μέντες. Του κορυφαίου ατζέντη στον πλανήτη, με τον οποίοι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας. Από τον δίαυλο, εξάλλου, κατέστη εφικτή η απόκτηση ενός κορυφαίου ταλέντου σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως ο Ποντένσε, αλλά και η απόκτηση ενός πολύ καλού κεντρικού αμυντικού, όπως ο Μιράντα.

Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι η Μπράγκα υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή για τη νέα σεζόν και θέλει να τον κρατήσει. Ο ίδιος, ωστόσο, εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει, καθώς στους «Πολεμιστές» δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε και ήθελε. Ακόμη κι έτσι, ωστόσο, στα 101 παιχνίδια με τα χρώματα της Μπράγκα, ο Κούκα πέτυχε 24 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ. Ενώ στο ίδιο διάστημα έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδι της Εθνικής Αιγύπτου, με 5 γκολ και 7 ασίστ!

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως επιδιώκει να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Ο δανεισμός με οψιόν αγοράς είναι μια δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή, ωστόσο, εάν οι Ερυθρόλευκοι θεωρήσουν ότι πρόκειται για τιμή-ευκαιρία, δεν αποκλείεται να επενδύσουν ένα αρκετά σημαντικό ποσό για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή. Αλλωστε, επαναλαμβάνουμε ότι το ενδιαφέρον είναι έντονο και ειδικά από την πλευρά του προπονητή. Ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ στον Κούκα και θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση ματ με την απόκτησή του.

Ο Μαρτίνς δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί την απόκτηση ενός σέντερ φορ-θηρίου που θα μπορεί να δίνει διαφορετικές λύσεις από τους Γκερέρο και Ανσαριφάρντ. Και πιστεύει ότι ο Κούκα είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει, τόσο με τα γκολ του, όσο και με τη δημιουργία για τους συμπαίκτες του.

Ο… ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ!

Στην ερώτηση εάν ο Αχμέντ Χασάν ήταν μέλος της 23άδας της Εθνικής Αιγύπτου που αγωνίστηκε στα τελικά του Μουντιάλ 2018, η απάντηση είναι «όχι». Εντούτοις, το γιατί δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, παρότι είναι ένας από τους λίγους «κανονικούς» επιθετικούς που διαθέτουν οι «Φαραώ», δεν εξηγήθηκε επί της ουσίας ούτε από τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Μάλιστα, αυτή του η επιλογή ήταν ένας από τους λόγους που προκάλεσαν την απομάκρυνση του Αργεντινού από τον πάγκο των Αιγύπτιων, καθώς κατηγορήθηκε ανοιχτά ότι άφησε «γυμνή» την ομάδα του στην επίθεση.

Επίσης έχει σημασία να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, για τον Κούκα έχουν φτάσει στα χέρια της Μπράγκα επίσημες προτάσεις από την Ισπανία, τη Γερμανία και ομάδες της Championship. Με την τιμή πώλησης να μην έχει καθοριστεί/δημοσιοποιηθεί από τους «Πολεμιστές», αλλά να υπολογίζεται λίγο πάνω από τα 3.000.000 €.

   to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.