Ads Top

Οι πρώτοι «κομμένοι» του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό


Την απόφαση να «κόψει» τους Μανθάτη, Σάλιακα, Βέργο και τον Νικόλη να επιστρέφει στη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της αναχώρησης των «ερυθρόλευκων» για το Βέλγιο.
Τα πρώτα «κοψίματα» ενόψει της έναρξη τους δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να μην πάρει μαζί του τους Γιώργο Μάνθατη, Μανώλη Σάλιακα και Νίκο Βέργο, ενώ ο νεαρός Νικήτας Νίκολης, ο οποίος θα επιστρέψει στη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Από αυτούς τους τρεις πρώτους «κομμένους», οι δύο εξ αυτών ενδεχομένως να είναι στη λίστα της ΑΕΛ, καθώς στη συμφωνία για τον Μασούρα, εκτός από τα χρήματα η ομάδα της Λάρισας μπορεί να πάρει ως δανεικούς τους παίκτες που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην προετοιμασία.

Οι Πειραιώτες θα κάνουν προπονήσεις στου Ρέντη μέχρι και τις 12 Ιουλίου, ενώ την επόμενη θα αναχωρήσουν για το Βέλγιο. Εκεί, ο Ολυμπιακός θα δώσει τέσσερα φιλικά, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για τις 14 του μήνα απέναντι στη Τεσέντερλο.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.