Ads Top

Αλλαγή πλάνων: Αυτό είναι το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ενόψει εκλογών!


Τι έχει κατά νου ο γνωστός επιχειρηματίας; - Αυτό είναι το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ενόψει εκλογών!
Όπως ξέρουν άπαντες, τα τελευταία χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης- που έγινε ευρέως γνωστός λόγω της ενασχόλησής του με τον Ολυμπιακό, του οποίου είναι ισχυρός άνδρας- δραστηριοποιείται εντόνως στο χώρο των media, σε όλες του τις «εκφάνσεις».

Μεγάλος του στόχος, ωστόσο, παραμένει η τηλεόραση, μιας και διαθέτει ήδη εφημερίδες και sites. Το πρώτο του βήμα για την TV έγινε πριν μια διετία, όταν η Alter Ego (η εταιρία του, δηλαδή) πήρε μία εκ των 4 τηλεοπτικών αδειών μέσω διαγωνισμού, που, όμως, αργότερα ακυρώθηκε.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, πως διαθέτει κι ένα αξιοσέβαστο ποσοστό στο Mega, αλλά έχει τηρήσει την συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των μετόχων για μη συνέχιση του καναλιού.

Πλέον, τα σχέδιά του έχουν αλλάξει: όπως αναφέρουν οι «Τυπολογίες», ο επιχειρηματίας σχεδιάζει έναν ιντερνετικό σταθμό χαμηλού κόστους εν όψει και των εκλογών, ο οποίος θα αναμεταδίδεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote TV, Nova, WIND Vision και Vodafone TV.
Αυτό σημαίνει, αυτομάτως, πως ο Μαρινάκης δε θα μπει στην ελεύθερη αγορά και δε θα κυνηγήσει μερίδιο από τις διαφημίσεις, αλλά θα στραφεί στην- πολιτική, κατά βάση- ενημέρωση.

*dailymedia.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.