Ads Top

Απίστευτος Αλέφαντος: «Αυτόν θα έπαιρνα στον Ολυμπιακό απ’ το Μουντιάλ - Ο τελικός θα είναι…»


Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει μέσω του blog του στο pagenews.gr τα ζευγάρια των προημιτελικών του Μουντιάλ, απαντάει στο ερώτημα ποιους παίκτες θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό και κάνει πρόβλεψη για τη συνέχεια.
Έχω πέσει μέσα σε αυτό το Μουντιάλ. Από δεύτερη αγωνιστική όταν όλες οι ομάδες ήταν μέσα, και οι μεγάλες ομάδες, είπα τελικό Βραζιλία- Αγγλία, ή Γαλλία, με αουτσάιντερ την Κροατία.

Δείτε ποιες ομάδες είναι στους 8 και πάνε για ημιτελικά και ποιες δεν είναι. Όσες δεν γούσταρα δεν είναι. Μάλιστα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι στα ημιτελικά και οι 4 ομάδες που είχα πει!

Να τα πάρω με τη σειρά όμως. Αγγλία- Κολομβία το τελευταίο ματς, σκληρό ματς, με πολλή τακτική, και οι δύο ομάδες κατά καιρούς έπαιξαν με 5 πίσω, καλός προπονητής της Αγγλίας, ήξερε πότε να παίξει τακτική για να κρατήσει το σκορ, αλλά έφαγε το γκολ στο τελευταίο λεπτό και πήγε στην παράταση.

Περίμενα πιο πολλά από τον Κέιν, σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο του λείπει η έκρηξη, η μεγάλη ταχύτητα. Εκεί που υπερτερούν ο Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου για πλάκα αν μπορούσα να πάρω ένα παίκτη από αυτό το Μουντιάλ στον Ολυμπιακό ποιον θα έπαιρνα. Νεϊμάρ ή Εμπαπέ είναι η απάντηση. Ο Νεϊμάρ είναι πιο έτοιμος τώρα, αλλά ο άλλος είναι ανερχόμενος. Ο Νεϊμάρ έχει δυναμώσει μυϊκά. Τέτοιοι παίκτες βέβαια δεν θα έρθουν ποτέ στην Ελλάδα.

Αγγλία- Σουηδία τώρα, όσο και να μου αρέσει η Σουηδία, πιστεύω θα περάσουν οι Άγγλοι.

Ουρουγουάη- Γαλλία το επόμενο ζευγάρι, όσο και να είναι το τελευταίο χαρτί για Σουάρες και Καβάνι, πιστεύω ότι θα περάσουν οι Γάλλοι. Έχουν πολύ καλό υλικό. Πραγματικά πολύ καλούς παίκτες.

Αν ήμουν εγώ προπονητής της Γαλλίας θα άφηνα έξω τον Ζιρού και θα έπαιζα με δύο φισέκια μπροστά, με σέντερ φορ τον Εμπαπέ αντί Ζιρού και δίπλα του τον Γκριεζμάν. Και άντε να τους πιάσουν τα σέντερ μπακ. Τον Ζιρού τον πιάνουν, περπατάει.


Επόμενο ζευγάρι Βραζιλία- Βέλγιο. Η Βραζιλία θα περάσει.

Καταρχήν το Βέλγιο με τους Ιάπωνες έπαιζε με 3 πίσω, αυτό είναι έγκλημα, άλλο το 5-3-2 και άλλο να παίζεις με 3 πίσω. Μπάζεις εύκολα έτσι. Καλύτερα με 4 πίσω αν είναι να παίζεις έτσι. Έχανε 2-0 το Βέλγιο και το γύρισε στο τέλος αλλά τέτοια θαύματα δεν γίνονται κάθε φορά.

Η Βραζιλία θα περάσει. Έχει περισσότερη τέχνη και ταχύτητα ως ομάδα. Μου αρέσει η τριπλέτα μπροστά Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Ουίλαν. Παραφωνία ο Ζεσούς. Αν είχαν καλό σέντερ φορ, θα έλεγα ότι θα το πάρουν σίγουρα.

Αν περάσει η Γαλλία την Ουρουγουάη, και η Βραζιλία το Βέλγιο, ο ημιτελικός αυτός για εμένα είναι ο τελικός! Όποια ομάδα περάσει, είναι το φαβορί για να το πάρει.

Και μην εκπλαγείτε αν περάσουν οι Γάλλοι στον τελικό και πετάξουν έξω τους Βραζιλιάνους! Μου αρέσει πολύ και ο Βαράν πίσω.

Ρωσία- Ισπανία είχα πει ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς και αμφίροπο, έλα μωρέ με τους Ισπανούς, πήγαινε ρε Ιέρο πρώτα να προπονήσεις τα Πετράλωνα! Και μετά να γίνεις προπονητής της Εθνικής Ισπανίας. Το χειρότερο ποδόσφαιρο έπαιξε η Ισπανία των τελευταίων χρόνων σε αυτή τη διοργάνωση, 120 πάσες! Όξω. Μαζί με Γερμανούς και Αργεντινούς.

Τέλος, σε ότι αφορά Ρωσία- Κροατία θα γίνει μάχη, οι Ρώσοι είναι γηπεδούχοι και σκληρά καρύδια, αλλά οι Κροάτες έχουν καλύτερους παίκτες.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.