Ads Top

Δεν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό; Αυτή η ομάδα στρώνει κόκκινο χαλί στον Τοροσίδη!


Εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ελληνα μπακ. 
Η ομάδα των Τζαβέλλα, Μανιάτη, Βιγιαφάνιες και Κάμπος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ελληνα μπακ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο ρόστερ της Μπολόνια αποτελεί παρελθόν από την ιταλική ομάδα και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος αμυντικός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τους Ροσομπλού και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 33χρονος μπακ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 17 συμμετοχές, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε συνολικά σε 45 παιχνίδια με τα χρώματα της Μπολόνια.

Το συμβόλαιο του πολύπειρου άσου με τον ιταλικό σύλλογο ολοκληρώθηκε στο τέλους του Ιουνίου και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται «ζεστά» για την απόκτησή του πρώην άσου του Ολυμπιακού είναι η Αλάνιασπορ.

Πρόκειται για την ομάδα των Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, στην οποία αγωνίζεται επίσης ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ πρόσφατα απέκτησε και τον Τζάλμα Κάμπος από τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της Αλάνιασπορ θέλουν να μεγαλώσουν την ελληνική παροικία που έχει δημιουργήσει στην Αττάλεια, με τον Βασίλη Τοροσίδη να είναι ένας από τους βασικούς τους στόχους στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού.

Η Αλάνιασπορ ποντάρει στην ποιότητα και την εμπειρία του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζονται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού πριν την Μπολόνια είχε περάσει από τη Ρόμα, με την οποία αγωνίστηκε συνολικά σε 77 παιχνίδια, έχοντας 7 γκολ και 5 ασίστ.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.