Ads Top

ΠΑΟΚ: Με αναπληρωματικούς κόντρα στην Αντβέρπ


Αλλαγή σχεδίων για τον Ράζβαν Λουτσέσκου για τον σημερινό φιλικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Αντβέρπ, αφού αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους λεγόμενους "αναπληρωματικούς". Ο λόγος; Απόλυτα δικαιολογημένος...
Η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση του τόπου διεξαγωγής του σημερινού (15/7, 13:30, Novasports-1) φιλικού τεστ του ΠΑΟΚ με την Αντβέρπ από το Όοστερμπεεκ, "οδηγεί" τον Ρουμάνο τεχνικό του "Δικεφάλου" να βάλει τους αναπληρωματικούς στη σημερινή αναμέτρηση. Δε θέλει να καταπονηθούν οι "βασικοί" από ένα ταξίδι 130 χιλιομέτρων για τον αγώνα με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι (ενώ και ο αυριανός με την Ντε Γκράαφτσαπ είναι σε απόσταση 40 χιλιομέτρων) και έτσι θα βάλει τη λεγόμενη "β΄ομάδα".

Άλλωστε τους θέλει όλους "ετοιμοπόλεμους" για τις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα μπορέσει να έχει καλύτερη εικόνα και από τους παίκτες που μέχρι τώρα δε φαίνεται να υπολογίζει στο βασικό σχήμα.

Να σημειωθεί ότι οι βασικοί έμειναν στο ξενοδοχείο και θα προπονηθούν κανονικά σήμερα (σε λίγη ώρα μάλιστα) στο Όοστερμπεεκ για να μη χαθεί ο ρυθμός προετοιμασίας και ετοιμότητας τους.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.