Ads Top

ΠΑΟΚ : Βέρνμπλουμ ή τίποτα



Στον ΠΑΟΚ, είναι αποφασισμένοι να περιμένουν όσο χρειαστεί τον Πόντους Βέρνμπλουμ, για να πάρει την απόφαση του. Ακόμα κι αν αυτή είναι αρνητική δεν θα τους πιάσει πανικός στην Τούμπα καθώς δεν δείχνουν να «καίγονται» για να πάρουν χαφ.
Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ; Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί το θέμα Βέρνμπλουμ να μην είναι στην επικαιρότητα, καθώς προέχει η απόκτηση επιθετικού, όμως στον ΠΑΟΚ, συνεχίζουν να παρακολουθούν πολύ στενά την υπόθεση. Ο Δικέφαλος, όπως σας έχουμε ενημερώσει από to10.gr έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά, αναλύοντας ταυτόχρονα στον εκπρόσωπο του Σουηδού ποδοσφαιριστή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη το πρότζεκτ της ομάδας. Οι ασπρόμαυροι, ό,τι ήταν να κάνουν το έχουν κάνει και με το παραπάνω και απλά περιμένουν την απάντηση της οικογένειας Βέρνμπλουμ.

Στη Μικράς Ασίας, θεωρούν πως με την απόκτηση του 30χρονου μέσου, η ομάδα θα αποκτήσει μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή και θα βοηθηθεί και ο Ράζβαν Λουτσέσκου για να «ξεκλειδώσει» κάποιες αρετές που έχει η ομάδα του και δεν τις έχουμε δει ακόμα. Το ερώτημα που έρχεται από τον κόσμο της ομάδας και αφορά τον Βέρνμπλουμ είναι το εξής: «Γιατί η διοίκηση δεν αποσύρει το ενδιαφέρον της από τον Σουηδό ποδοσφαιριστή, όταν στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες παίκτη που μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά;»

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ανησυχούν γιατί βλέπουν πως υπάρχει μια μεγάλη καθυστέρηση στα μεταγραφικά της ομάδας και ήδη έχει χαθεί ένας ποδοσφαιριστής , Τεέμου Πούκι. Οι παράγοντες της ομάδας κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις, όμως αυτός που τους κάνει κλικ είναι μόνο ο Βέρνμπλουμ, καθώς διαθέτει όλο εκείνο το πακέτο που θέλουν στην Τούμπα. Αν δεν υπάρξει συνεργασία, στην Τούμπα δε θα τα βάψουν μαύρα. Θεωρούν πως υπάρχουν οι παίκτες στην ομάδα που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.