Ads Top

Θέλει Πιέριεϊ Χένρι ο Ολυμπιακός!


Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πιέριεϊ Χένρι, που έπαιξε φέτος στην Τόφας. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προταθεί και εξετάζεται. 
Για τον Πιέριεϊ Χένρι (δεξιά στη φωτο) ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Το ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM 94,6 από την Ελλάδα αναφέρει πως ο παίκτης έχει προταθεί και εξετάζεται, καθώς μετά την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, προκρίνεται το πλάνο με την ύπαρξη επτά ξένων στο ρόστερ.

Πρόκειται για τον 25χρονο Αμερικανό κόμπο-γκαρντ (1,96μ.), που έκανε πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία με τη φιναλίστ του πρωταθλήματος Τόφας. Σημειώνεται πως ο Ντέιβιντ Μπλατ εργαζόταν στην Νταρουσάφακα και προφανώς έχει δει τον παίκτη.

Όπως αναφέρεται, η προθεσμία του για opt out για λογαριασμό ομάδας της Ευρωλίγκας έχει παρέλθει, συνεπώς για να αποκτηθεί θα πρέπει να συμφωνήσει η ομάδα της Προύσας, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο.

Στο Eurocup είχε 10,9 πόντους (80% βολές, 64,6% δίποντα, 42,9% τρίποντα), 4,6 ασίστ, 3,5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 25:35 κατά μέσο όρο.

Στην τουρκική λίγκα είχε στην κανονική περίοδο είχε 9,6 πόντους (69,7% βολές, 45,4% δίποντα, 47,2% τρίποντα), 5,9 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ σε 29 λεπτά ανά αγώνα, ενώ στα playoffs είχε 12,8 πόντους (84,3% βολές, 60,8% δίποντα, 30,7% τρίποντα), 6,6 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ σε 32 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Χένρι αποφοίτησε από το Σάουθ Τσάρλεστον χωρίς να γίνει ντραφτ και εν συνεχεία έπαιξε στην Βίτα Τιφλίδας, την Ουλμ και τη Χάποελ Εϊλάτ.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.