Ads Top

Αδειάζει το ρόστερ του ο Ολυμπιακός – Φεύγουν τρεις, γεμίζουν τα ταμεία – Τρία εκατομμύρια για τον Νικολάου


Πολλές αλλαγές θα κάνει ο Ολυμπιακός το αμέσως επόμενο διάστημα. Ποιοι παίκτες είναι κοντά στην έξοδο.
Ο Δημήτρης Νικολάου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Ουντινέζε, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» έχει κάνει ανεπίσημη πρόταση για τον νεαρό στόπερ.
Σε περίπτωση που οι Ιταλοί έρθουν στον Ολυμπιακό με μία ικανοποιητική πρόταση, τότε οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι αρνητικοί για την παραχώρηση του Νικολάου.

Υπενθυμίζουμε πως η Ουντινέζε φέρεται να είχε μπει στο… κόλπο της απόκτησης ενός άλλου Έλληνα ποδοσφαιριστή, εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πρόκειται για τον Βασίλη Μπάρκα, για τον οποίο οι «Φριουλάνοι» παρουσιάζεται να έσπρωξαν στην ΑΕΚ κοντά στα 6.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην… πιάτσα, οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να έρθουν με πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό, μια πρόταση που θα βάλει σε… σκέψεις τους ερυθρόλευκους, αφού τα λεφτά δεν είναι λίγα για ένα παιδί που έχει παίξει ελάχιστα.

Από ‘κει και πέρα, το ρόστερ του Ολυμπιακού θα έχει σίγουρα πολλές αλλαγές ακόμα. Ο Ρομαό δείχνει έτοιμος να αποχωρήσει, σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ και ο Ολυμπιακός αναζητεί ήδη παίκτη για τη θέση του, ενώ όλοι στο λιμάνι είναι βέβαιοι πως εντός των ημερών θα έρθει πρόταση για τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι… φευγάτος.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.