Ads Top

ΠΑΟΚάρα «καθάρισε» τη Στεάουα!


Δύο πρόσωπα εμφάνισε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Στεάουα. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκε με δύο γκολ, στο δεύτερο όμως εγκλωβίστηκε και έδωσε δικαιώματα στους Ρουμάνους. Στο τέλος πάραυτα κατάφερε να φύγει νικητής με σκορ 2-1.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ήλεγξε τον ρυθμό, κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές και ευτύχησε να προηγηθεί από πολύ νωρίς. Μόλις στο 4' ο Βιεϊρίνια έβαλε μπροστά τον Δικέφαλο με πανέξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ, κατά την οποία είδε τον τερματοφύλακα της Στεάουα εκτός θέσης. Έξι λεπτά αργότερα ήρθε και δεύτερο γκολ. Έπειτα από κόρνερ του Βιεϊρίνια από τα δεξιά, ο Ελ Καντουρί έκανε την προβολή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα. Η ελληνική ομάδα έφτιαξε τρεις ακόμα καλές ευκαρίες με Μαουρίσιο (19') και Πέλκα (20'), με τον Μπίσεσβαρ (30') να χάνει τετ α τετ. Έτσι το 2-0 διατηρήθηκε ως σκορ πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο οι Ρουμάνοι είχαν παθητικό ρόλο.

Η Στεάουα αντέδρασε όμως στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Οι Ρουμάνοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ολιγωρία στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ύστερα από γύρισμα του Μάτος και λάθος του Κρέσπο, ο Μαν έγινε αποδέκτης, πέρασε και τον Πασχαλάκη και μείωσε σε 2-1. Η ελληνική ομάδα εμφανίστηκε χωρίς συγκέντρωση και κινδύνεψε και σε άλλες στιγμές, στις οποίες επενέβη ο Πασχαλάκης για να σώσει την κατάσταση. Επιθετικά μόνο με μακρινά σουτ μπορούσε να γίνει απειλητικός ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο τέλος του αγώνα έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 3-1, με τον Ενρίκε να αστοχεί σε τετ α τετ. Έτσι παρέμεινε το 2-1 ως τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Λάμπρου, Κίτσιου, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Σακχόφ, Χαρίσης, Ζαμπά, Ενρίκε, Μυστακίδης και Σιαμπάνης

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.