Ads Top

«Τρέμει» η Τούμπα - Αυτόν θα φέρει ο Ιβάν ή...μπλοφάρει;


Πού το πάει ο Σαββίδης και τι παιχνίδι παίζει; Θα σκάσει βόμβα; Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, εντός κι εκτός συλλόγου, σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα και ιδίως με το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ.
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θεωρείται φευγάτος και στην Τούμπα ψάχνουν εδώ και πολύ καιρό για επιθετικό, ωστόσο δεν υπάρχει καμία εξέλιξη μέχρι αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, μετά το απρόσμενο ναυάγιο με τον Τεέμου Πούκι, θα περίμενε κανείς ότι στον Δικέφαλο θα φορτσάρουν για κάποια άλλη περίπτωση, ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει έτοιμη εναλλακτική.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει επανέλθει στο ρεπορτάζ το όνομα του... Πέδρο Κόντε, το οποίο απασχολεί εδώ και πάρα πολύ καιρό τον ΠΑΟΚ, χωρίς, πάντως, να έχει παρθεί οριστική απόφαση για τον Ισπανό φορ.

Παράλληλα, σήμερα στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί ένα ακόμα όνομα επιθετικού από τη Super League, αυτό του Έρικ Γέντρισεκ, του 31χρονου Σλοβάκου της Ξάνθης. Μία περίπτωση που σαφώς δεν μπορεί να κάνει... γκελ στον κόσμο και αποδεικνύει πως στην Τούμπα μάλλον δεν έχουν άλλες επιλογές για τη γραμμή κρούσης.

Πάντως, επειδή ο Ιβάν Σαββίδης έχει προαναγγείλει σημαντικές κινήσεις για φέτος, δεν αποκλείεται στο τέλος να γίνει η μεγάλη κίνηση για κάποιον φορ κλάσης.

Δεν είναι απίθανο, δηλαδή, τα παραπάνω ονόματα να συντηρούνται τεχνηέντως την επικαιρότητα, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να έχει το χρόνο να δουλέψει άλλες περιπτώσεις επιθετικών με καλύτερο βιογραφικό και πιο πολλές παραστάσεις.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι στην Τούμπα έχουν ψαχτεί δεδομένα για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος εκτός από top όνομα, θεωρείται και μια υπόθεση πολύ δύσκολη που για να προχωρήσει χρειάζονται κυρίως πάρα πολλά χρήματα. Επομένως φαίνεται πως υπάρχει η διάθεση από πλευράς της διοίκησης να γίνει μια σπουδαία μεταγραφή για τη γραμμή κρούσης, ειδικά αν πωληθεί με ένα καλό ποσό ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.