Ads Top

Νέο φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς στα σκαριά για τον Άρη!


Η θρυλική Μπόκα Τζούνιορς και πάλι στη Θεσσαλονίκη; Πολύ πιθανό, αφού ο Άρης θέλει να ξαναφέρει τους Αργεντίνους για φιλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης"...
Για μια ακόμη φορά είναι πολύ πιθανό να δούμε την Μπόκα Τζούνιορς στη Θεσσαλονίκη για φιλικό παιχνίδι με τον Αρη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης (όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Αρης Είσαι»), στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από πέρσι με την ομάδα θρύλο της Αργεντινής και κορυφώθηκε με τον πρόσφατο δανεισμό του Νικολάς Κολάσο, προσπαθεί να φέρει την Μπόκα για μια ακόμη φορά στη Θεσσαλονίκη στη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το τάιμινγκ είναι ιδανικό και έτσι γεννήθηκε η ιδέα στους ανθρώπους του Αρη, αφού τον Σεπτέμβριο η Μπόκα έρχεται στην Ευρώπη για ένα πολύ σημαντικό φιλικό. Θα πάει στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Νάπολι για να παίξει με την ιταλική ομάδα σε ένα σπουδαίο φιλικό προς τιμή του Ντιέγκο Μπαραντόνα. Οι κίτρινοι έχουν προτείνει ήδη στην Αργεντίνικη ομάδα να ταξιδέψει, είτε πριν είτε μετά το φιλικό στην Ιταλία και στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με όλα τα αστέρια της στο Κλεάνθης Βικελίδης και περιμένουν την απάντησή της. Ευελπιστούν μάλιστα ότι θα είναι καταφατική λόγω της σχέσης των δυο πλευρών αλλά και της επιτυχίας που είχαν σημειώσει τα δυο προηγούμενα φιλικά. Η Μπόκα παίζει με την Βέλεζ στις αρχές Αυγούστου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά υπάρχει διακοπή δυο εβδομάδων.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.