Ads Top

Έξι εκατομμύρια ευρώ για Πρίγιοβιτς!


Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναδείχθηκε πέρσι, πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και είναι το πιο «καυτό» όνομα για τον ΠΑΟΚ σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο αφού οι επίσημες και ανεπίσημες κρούσεις, για το πρόσωπο του είναι πολλές. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, πριν λίγες ημέρες έφτασε στην Μικράς Ασίας, πρόταση αγοράς του 28χρονου επιθετικού από ομάδα μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο κλαμπ που παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, πρότεινε στον ΠΑΟΚ ένα ποσό που ξεπερνούσε τα έξι εκατομμύρια ευρώ αλλά οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων», αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν. Ο ΠΑΟΚ υπολογίζει στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τα απέδειξε με αυτήν την άρνηση του αφού άλλωστε και ο παίκτης θέλει να μείνει στην Τούμπα. Τα δεδομένα βέβαια θα αλλάξουν αν κάποια ομάδα καλύψει την ρήτρα του Πρίγιοβιτς που είναι δέκα εκατομμύρια ευρώ. Η ποδοσφαιρική πιάτσα ,είναι σίγουρη πως αυτή η πρόταση θα έρθει και τότε ΠΑΟΚ και παίκτης, θα πρέπει να αποφασίσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ως τότε όμως και αν βέβαια συμβεί αυτό, ο Πρίγιοβιτς θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ μετά και από αυτό το νέο όχι του ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη, πριν τις δύο αναμετρήσεις με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλωστε θυμίζουμε πως ύστερα από τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο, οι Θεσσαλονικείς έχουν μόλις έναν καθαρό φορ στο ρόστερ τους και αυτός είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο ικανότατος επιθετικός πάντως μιλώντας στο περιβάλλον του, αναφέρει πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και το απέδειξε ερχόμενος νωρίτερα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και ξεκινώντας προετοιμασία στην Ολλανδία, ώστε να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στα δύο σημαντικά ευρωπαϊκά ματς.

sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.