Ads Top

«Χοντρό παιχνίδι» για τον παικταρά που θέλει ο Ολυμπιακός! - «Κόντρα» με Σαββίδη!


Θα… σπάσουν τον κουμπαρά για να έρθει στην Ελλάδα;
Το όνομα του Γουίλιαν Αράο παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, καθώς παρά τις προσπάθειες των Πειραιωτών, η Φλαμένγκο επιμένει να ζητάει τρελά λεφτά.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση που φτάνει τα 2.3 εκατ. ευρώ και είναι πρόθυμος να ανέβει την προσφορά του ώστε να πείσει τους Βραζιλιάνους να δώσουν τον 25χρονο μέσο, όμως η ομάδα του δεν… ψήνεται και το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιεί διάφορα κόλπα για να «πείσει» τους Ερυθρολεύκους.

Ένα από αυτά είναι και το… μπάσιμο του ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στη Βραζιλία, οι Θεσσαλονικείς όχι μόνο παρακολουθούν τον Αράο, αλλά ετοιμάζουν και μεγαλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό για να τον κλέψουν. Η Φλαμένγκο ουσιαστικά, πατώντας πάνω στο γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει γερό το πορτοφόλι, θέλουν να… τσιγκλήσουν τους Πειραιώτες, ωστόσο το θέμα τους δεν έχει βάση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, ο ΠΑΟΚ όντως είχε εξετάσει την περίπτωση του Αράο, όταν τέθηκε θέμα να φύγει ο Μαουρίτσιο, ωστόσο η παραμονή του στην Τούμπα, «πάγωσε» ουσιαστικά και το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Το θέμα λοιπόν είναι… μανατζερικό, καθώς όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Δικέφαλος δεν θέλει τη δεδομένη στιγμή να μπει σφήνα στην συγκεκριμένη υπόθεση και να διαταράξει τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι πάντως, πως με αυτήν την τακτική η Φλαμένγκο δεν βοηθάει ιδιαίτερα τους Πειραιώτες, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν για τον Βραζιλιάνο άσο. Ο 25χρονος Αράο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 αλλά πλέον έχει χάσει την θέση του στην Φλαμένγκο και ψάχνεται για μεταγραφή.

Ο Γουίλιαν έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας μία φορά σε φιλικό κόντρα στην Κολομβία, ενώ ξεκίνησε την καρίερα του από την Κορίνθιανς για να ακολουθήσουν δανεισμοί σε Πορτουγκέσα, Σαπεκοένσε, Ατλέτικο Γκοϊανένσε και Μποταφόγκο.  Ο Αράο πέρσι έκανε μόλις επτά συμμετοχές, αλλά πρόπερσι είχε 37 και το 2016 είχε 30 στη Βραζιλία, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και είναι 25 ετών.

*sportdog.gr


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.