Ads Top

«Μπαμ» στον ΠΑΟΚ - Έρχονται τρεις παικταράδες, φεύγει αγαπημένος της εξέδρας - Όλα τα ονόματα



Με την απόκτηση του Ακπόμ ο ΠΑΟΚ έκλεισε το θέμα της προσθήκης επιθετικού, που τον απασχόλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, και πλέον «φουλάρει» για να διευθετήσει τις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητές του.
Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ του Δικέφαλου, η ομάδα θα κινηθεί για τρεις ακόμα προσθήκες, ενός χαφ, ενός αριστερού μπακ και ενός εξτρέμ.

Αναφορικά με τους δύο πρώτους, οι στόχοι είναι γνωστοί και εδώ και καιρό. Η αναζήτηση κεντρικού χαφ έχει ήδη «τραβήξει» αρκετά, με τον Πόντους Βέρνμπλουμ να παραμένει ψηλά στη λίστα της ομάδας. Όσο για τον αριστερό μπακ, υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον Ρουμάνο, Αλίν Τόσκα της Ρεάλ Μπέτις.

    Η υπόθεση του εξτρέμ είναι αυτή που περιπλέκει κάπως τα πράγματα, καθώς αναμένεται να μαζευτούν πολλοί στην εν λόγω θέση στο ρόστερ. Ήδη υπάρχουν οι Ζαμπά, Λημνιός, Μπίσεσβαρ και Ουάρντα, ενώ αν αποκτηθεί ενδεκαδάτος αριστερός μπακ (π.χ. Τόσκα), ο Βιεϊρίνια αναμένεται να επανέλθει στη φυσική του θέση, ως εξτρέμ.

Η λογική λέει πως η συγκεκριμένη εξέλιξη μάλλον θα ωθήσει κάποιον από τους υπάρχοντες εξτρέμ στην πόρτα της εξόδου. Η… καμπάνα φαίνεται να χτυπά για τον Αμρ Ουάρντα, το μέλλον του οποίου στον ΠΑΟΚ θεωρείται αμφίβολο ούτως ή άλλως. Εδώ και καιρό γράφεται πως για τον Αιγύπτιο άσο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν φαίνεται να «καίγεται» να τον κρατήσει, ο διεθνής άσος πιθανότατα θα βρεθεί να… περισσεύει στο ρόστερ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.