Ads Top

Πρίντεζης: "Νιώθω σαν τον ΛεΜπρον"


Λίγη ώρα μετά την βράβευσή του από τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για το LG AegeanBall Festival και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.
Ο Γιώργος Πρίντεζης βραβεύτηκε από τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και αναγορεύτηκε πρεσβευτής του νησιού, στο περιθώριο του LG AegeanBall Festival, που φιλοξενείται στο νησί για τρίτο σερί καλοκαίρι. Λίγη ώρα μετά την βράβευσή του, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στη Σύρο, Χρήστο Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη βράβευσή του από τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης: "Νιώθω κάτι μεταξύ ΛεΜπρον και δεν ξέρω κι εγώ τι. Κάνω μια γιορτή, που είναι όμορφη για τον κόσμο. Προσπαθούμε να αποσκοπεί σε πάρα πολλές δραστηριότητες, σε φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς θεσμούς. Να περάσει όμορφα ο κόσμος το επόμενο τριήμερο και να το ευχαριστηθούν όλοι".

Για το LG AegeanBall Festival: "Ήταν μια ιδέα, μια ωραία γιορτή που η Σύρος έχει τις βάσεις για να το προωθήσει. Ο κόσμος το αγκαλιάζει, η τοπική κοινωνία είναι κοντά σε τέτοιες δραστηριότητες. Τους ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό, μακάρι να "χτίσουμε" σε όλο αυτό, τα επόμενα χρόνια".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού: "Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον κόουτς. Προσωπικά, δεν γνωρίζω τους παίκτες, αλλά έχουμε παραδείγματα, όπως το καλοκαίρι του 2011, που ήρθαν παιδιά που ήταν άγνωστα, αλλά βοήθησαν να φτάσουμε ψηλά. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στους τίτλους, στις επιτυχίες. Χρειάζεται μεθοδικότητα και επαγγελματισμός, για να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου πρέπει να είναι".

Για την υπόθεση παραμονής του Ιωάννη Παπαπέτρου: "Το εύχομαι πάρα πολύ να μείνει στην ομάδα, ο Ιωάννης είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος όλων μας στην ομάδα. Παράλληλα όμως, εύχομαι όποια απόφαση πάρει, να είναι η καλύτερη για την καριέρα του".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.