Ads Top

Θα γίνει... πόλεμος: Γι’ αυτόν «σφάζονται» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!


Ποιος από τους δύο «αιώνιους» θα τον φέρει, τελικά; 
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον διεθνή μέσο της Αλ-Χιλάλ, Σαλμάν Αλ-Φαράζ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Σαουδική Αραβία και την Ολλανδία το Σάββατο.

Ο Σαλμάν Αλ-Φαράζ αγωνίστηκε ως βασικός και στα 3 ματς της Σαουδικής Αραβίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στη νίκη των Αράβων επί της Αιγύπτου την τελευταία αγωνιστική του Α' ομίλου και κατά γενική ομολογία ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του. Τώρα, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, με την οποία μετρά 42 συμμετοχές και 3 γκολ, το όνομα του 28χρονου μέσου εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους δύο «αιώνιους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα τόσο στη Σαουδική Αραβία όσο και την Ολλανδία, αναφέρουν ότι βρίσκεται -μεταξύ άλλων- στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Αϊντχόφεν αλλά και της Αλ-Ιτιχάντ. Ο Αλ-Φαράζ αγωνίζεται στην έτερη μεγάλη ομάδα του Ριάντ, την Αλ-Χιλάλ του Ζόρζε Ζέσους και προσφάτως του Αλμπέρτο Μποτία. Παίζει εκεί σε ολόκληρη την καριέρα του, από το 2008 μέχρι σήμερα, έχοντας 195 συμμετοχές, 17 γκολ και 18 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021.

Οι συμπατριώτες του μάλιστα τονίζουν ότι ο ίδιος ο παίκτης σκέφτεται σοβαρά να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός αραβικής χερσονήσου και οι συγκεκριμένες τρεις ευρωπαϊκές ομάδες είναι υποψήφιες για την υπογραφή του.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.