Ads Top

Στα πλέι οφ ο πρωταθλητής από τη σεζόν 2019-20!


Τη σεζόν 2019-20 ο πρωταθλητής στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βγαίνει μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ.

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να σημειωθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό, αλλά και να υπάρξουν και περισσότερα έσοδα τόσο για τις ομάδες όσο και για τη Λίγκα.

Για αυτό το λόγο γίνεται προεργασία και σκέψεις για διάφορες αλλαγές που θα βοηθήσουν και θα επιφέρουν πολλά κέρδη. Ένα σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι η ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω αγώνων πλέι οφ μεταξύ των έξι πρώτων ομάδων. Αυτό είναι πιθανό να τεθεί σε εφαρμογή τη μεθεπόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα θα υπάρχουν 14 ομάδες και μετά το τέλος των 26 αγωνιστικών θα υπάρξουν αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.

Οι πρώτες έξι ομάδες, που θα «κουβαλούν» τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα διεκδικήσουν τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια σε 10 αγωνιστικές. Παίρνοντας του βαθμούς που έχει κατακτήσει στην κανονική διάρκεια, ο πρωτοπόρος θα αναδεικνύεται πρωταθλητής μέσω της διαδικασίας αυτής.

Από την άλλη, Η 14η ομάδα θα υποβιβάζεται απευθείας και σε μίνι πρωτάθλημα θα μπαίνουν τέσσερις ή έξι ομάδες διεκδικώντας την παραμονή τους.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.