Ads Top

«Αρρωστάκι» με τον ΠΑΟΚ - Ρίχνει το κασέ του στα τάρταρα γιατί γουστάρει Τούμπα - Toν φέρνει ο Ιβάν;



Ο Ρόμπερτ Μακ δείχνει να έχει ένα απίστευτο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη κι αυτό φάνηκε όταν το περασμένο καλοκαίρι έκανε τα πάντα για να επιστρέψει και πάλι στην Τούμπα, απορρίπτοντας προτάσεις που είχε από Τουρκία. Ο Σλοβάκος επιθετικός που απολαμβάνει τον Ελληνικό ήλιο και τις παραλίες της Μυκόνου παρέα με την μισή ομάδα του Δικεφάλου, σκέφτεται που θα τον βρει η επόμενη χρονιά.


Ο Μακ είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στη Ρωσία και να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ζενίτ για το μέλλον. Ο 28χρονος επιθετικός γνωρίζει πως στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν υπάρχει γι’ αυτόν θέση, έτσι λοιπόν θα μπει στην διαδικασία να ξανασυζητήσει το θέμα της παραχώρησης του. Μάλιστα ο ίδιος και ο μάνατζερ του θα πιέσουν τους Ρώσους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους από τα 4 εκατ. ευρώ που αξιώνουν κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ.




Επίσης ο Ρόμπερτ Μακ είναι αποφασισμένος να ρίξει κατά πολύ το κασέ του για να παραμείνει στην αγαπημένη του (και της συζύγου του…) Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής Σλοβάκος επιθετικός εισέπραττε από τον ΠΑΟΚ 700 χιλιάδες ευρώ και άλλες 300 χιλιάδες από την Ζενίτ.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.