Ads Top

Tα πάνω-κάτω στον ΠΑΟΚ - Γυρίζει κυνηγός που γουστάρει η Τούμπα και πωλείται όνομα-φωτιά!



Με την επιστροφή του Πέντρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ, καλύπτονται οι θέσεις των ξένων στην ομάδα και μοιάζει να πηγαίνει για πώληση ο Ουάρντα.


Σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στην Ελλάδα, κάθε ομάδα μπορεί να έχει έως πέντε ξένους στο ρόστερ της, δηλαδή μέχρι πέντε παίκτες που δεν είναι είτε Έλληνες, είτε κάτοχοι κοινοτικών διαβατηρίων.

Με την απόκτηση του Χατσερίντι (ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας) και τις επιστροφές των Ενρίκε, Ουάρντα και Ζάιρο από τους δανεισμούς τους, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή με επτά συμβόλαια ξένων παικτών!

Εκτός των παραπάνω ως ξένοι λογίζονται και οι Μάτος, Σάκχοφ και Μαουρίσιο. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι ο Ζάιρο είτε θα πάει ξανά δανεικός, είτε θα φύγει οριστικά από την ομάδα.

Και πάλι όμως ο Δικέφαλος έχει ένα επιπλέον ξένο. Αν ο Χατσερίντι βγάλει ελληνικό διαβατήριο (ο πατέρας του είναι Έλληνας) τότε το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα. Όμως πρόκειται για μια διαδικασία που ίσως καθυστερήσει.

Εφόσον σίγουροι θεωρούνται οι Μάτος, Σάκχοφ, Μαουρίσιο και Χατσερίντι και χθες (6/6) ενημερώθηκε ο Πέντρο Ενρίκε ότι υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, η «καμπάνα» προς αποχώρηση-παραχώρηση κτυπάει μάλλον για τον Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος θα λείψει ούτως ή άλλως από το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας καθώς θα βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, οπότε δε θα προλάβει και τα ματς του 2ου προκριματικού του Champions League (δε θα είναι έτοιμος).

Έως τότε, είτε θα έχει βρεθεί λύση με το ελληνικό διαβατήριο του Χατσερίντι, οπότε ο Ουάρντα μπορεί και να μείνει, είτε θα προχωρήσει η παραχώρησή του, καθώς υπάρχουν ήδη αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες για την απόκτησή του.

Ανεξάρτητα από το μέλλον του Ουάρντα, είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ έχει θέμα πλέον με τις θέσεις των ξένων παικτών και οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν (όσες γίνουν) θα αφορούν ποδοσφαιριστές που διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.