Ads Top

Οργή λαού στον Ολυμπιακό: «Δεν είστε για πουθενά – Ντρέπεται κανείς;» (pic)


Χαμός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες ξέσπασαν με μηνύματα στην επίσημη σελίδα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στο Facebook, όπου τα έβαλαν με την εικόνα της ομάδας. Προπονητής, παίκτες και διοίκηση διάβασαν τα... εξ αμάξης. 


Υπάρχουν πολλοί που ζητούν μάλιστα από τους αδελφούς Αγγελόπουλος να παραδώσουν την ομάδα μπάσκετ στον Βαγγέλη Μαρινάκη ή τον Ερασιτέχνη.

Το sportdog.gr σταχυολόγησε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Απο το 2017 παιχτηκαν 15 ματς μεταξύ των 2 ομάδων και ο Πόποβιτς εχει 10 ήττες με μ.ο επίθεσης 65,33 ποντους και κατάφερε γιατι περί κατορθώματος πρόκειται να ξεπεράσει τους 70 ποντους μονο στα 4 απο τα 15 ματς!!!! Ανανέωση αποψε ΑΦΟΙ !! Και μαζι και το Σπανουλη έως τα 40 για να μην μας λείψουν τα 20’’ που κρατάει τη μπάλα !

Ξήλωμα και χτίσιμο απο την αρχη ...οτιδήποτε αλλο θα ειναι έγκλημα...

Βγαλτε καμια ανακοινωση για τη καλυτερη ομαδα της δεκαετιας να γελασει λιγο ο κοσμος Καβουροπουλοι.

Επίσης εάν δεν είχαμε τον Σπανούλη θα είχαμε κάνει και καμιά 15 παραπάνω επιθέσεις γιατί κράταγε την μπάλα 20" και επίσης όταν είσαι 10 πόντους πίσω στα 4 λεπτά δεν κρατάς την μπάλα με ντρίμπλες στο τρίποντο και στο τέλος; πετάς τούβλα πάνω από όλα είναι η ομάδα όχι ο εγωισμός σου

πραγματικά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτή την ανεκδιήγητη ομάδα...όλα λάθος,απέναντι σε μια ομάδα που με ένα φύσημα θα διαλυόταν...προφανέστατα αυτό το συνονθύλευμα ούτε να φυσήξει δεν μπορε'ι....χάσε αλλά με αξιοπρέπεια....ποτέ δεν έχω ξαναδεί τα τελευταία χρόνια τόσο άθλια την ομάδα...

Να τελειώσει η χρονιά και ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ !!!!!! Αγγελόπουλοι, αν δεν μπορείτε ευχαρισστούμε γιά όσα προσφέρατε ,αλλά μην αφήνετε την ομάδα να ξεφτιλίζεται σε όλα τα επίπεδα. Ας έρθει κάποιος που μπορεί

ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με τον Μπράουν μέσα τι σύστημα παίζαμε,τι ήθελε να παίξουμε πιο αργά από ότι πριν?Πόνεσαν τα μάτια μας

Τι έγινε παιδιά; Όλα καλά; Εκτός απο εμένα υπάρχει κάποιος άλλος που να ντρέπεται με αυτό που βλέπει;

Οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες το καλοκαίρι σε πάγκο, ιατρικό επιτελείο και στελέχωση του ρόστερ. Ομάδα δίχως την πυγμή και το μέταλλο των προηγούμενων ετών.

Πως κανταντησαμε λευκή πετσέτα από διοίκηση δωστε την ομάδα του χρόνου στον ερασιτέχνη καλύτερα θα παμε..

Αντε να τελειωσει την πεμπτη, να φυγει κ ο αλλος απο τον παγκο.

Ούτε καν ...16 οι πόντοι της διαφοράς!! Και αφού δεν έχει σταυρώσει ματς στο ΣΕΦ φέτος, ας πάνε από τώρα διακοπές να ... ηρεμήσουμε!!

Απαράδεκτη εικόνα για άλλη μια φορά. Με διαφορά η χειρότερη και η πιο κουτή ομάδα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός την τελευταία δεκαετία.

Και κανονίστε να κλείσει το σεφ για καμία 10 άρια παιχνίδια. Αξιοπρέπεια η ομάδα δεν βλέπετε και το μόνο που δεν μας φταει είναι το γήπεδο μην το σπάσετε πάλι.

Αγγελοπουλοι δωστε την ομαδα στο μαρινακη αν δεν μπορειτε.στο καλο

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.