Ads Top

Βράζει η Τούμπα με Βασιλεία, έτοιμοι για… εκδίκηση - H «κλοπή» του «νέου Ρέτσου» και ο… Ολυμπιακός



Ο ΠΑΟΚ απέφυγε τον Άγιαξ στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και έχασε την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τους Ολλανδούς το καλοκαίρι του 2016 στον γ’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διογράνωσης.


Ο Δικέφαλος του Βορρά, όμως, έχει την ευκαιρία να πάρει... εκδίκηση απέναντι στη Βασιλεία. Κι αυτό γιατί η ελβετική ομάδα «έκλεψε» πριν από λίγο καιρό από τους «ασπρόμαυρους» ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο.




Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δημητρίου, τον 19χρονο στόπερ, που η Βασιλεία «άρπαξε» μέσα από τα φυτώρια του Δικεφάλου του Βορρά, υπογράφοντας μαζί του τετραετές συμβόλαιο στις 11 Μαϊου του 2018.

Μάλιστα, οι Ελβετοί πλήρωσαν 300.000 ευρώ στην ελληνική ομάδα για τροφεία, αλλά και για να γίνει μετακόμιση νωρίτερα, πριν το καλοκαίρι.

    Ο νεαρός αμυντικός δεν είχε καταγράψει επίσημη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Νέων. Με την Κ-20 του Δικεφάλου εφέτος έπαιξε σε 17 ματς, στα 16 ως βασικός.

Ήταν αναμφίβολα ένα μεγάλο «χτύπημα» για τον ΠΑΟΚ, καθώς στη Θεσσαλονίκη πίστευαν πολύ στο συγκεκριμένο παίκτη και μόνο τυχαίο δεν ήταν πως τον χαρακτήριζαν πολύ ως τον «Ρέτσο του ΠΑΟΚ», περιμένοντας πως θα είχε την εξέλιξη του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έκανε προσπάθεια να κρατήσει τον πιτσιρικά, προσφέροντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο, ωστόσο αυτός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αποδεχόμενος την πρόταση των Ελβετών που προέβλεπε συνολικές αποδοχές 800.000 ευρώ. Ποσό… εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα και για έναν παίκτη μόλις 19 ετών χωρίς παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Βέβαια, για να γίνει το συγκεκριμένο deal έπαιξε ρόλο και ο μάνατζερ του παίκτη, Αντώνης Αποστολόπουλος, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους «ασπρόμαυρους». Στην ουσία αυτό ήταν το δεύτερο «χουνέρι» του Έλληνα ατζέντη στον ΠΑΟΚ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είχε προηγηθεί το «ναυάγιο» της συμφωνίας με τον Δημήτρη Κουρμπέλη τον περασμένο Γενάρη, όταν οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν χρεώσει την αρνητική εξέλιξη της μεταγραφής του άσου του Παναθηναϊκού στον εν λόγω μάνατζερ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πριν ο Κωνσταντίνος Δημητρίου συμφωνήσει με τη Βασιλεία κι ενώ είχε αρνηθεί ήδη την πρόταση του ΠΑΟΚ, υπήρχε έντονη φημολογία στη Θεσσαλονίκη πως ο νεαρός αμυντικός όδευε προς τον… Ολυμπιακό. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον αποκαλούσαν «νέο Τζανδάρη», αν και τελικά διαψεύστηκε το συγκεκριμένο σενάριο, με τον παίκτη να επιλέγει τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην ελβετική ομάδα, η οποία θα βρεθεί τώρα στο δρόμο το συλλόγου που τον ανέδειξε.  

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.