Ads Top

Έτσι θα φέρει πίσω τη «σημαία» ο Μαρινάκης - Ποιος βοηθάει για το μεγάλο deal, θα τρελαθεί ο κόσμος



Ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι στον επαναπατρισμό του Βασίλη Τοροσίδη. Μπορεί να είναι στα 33 του χρόνια, όμως στο λιμάνι θεωρούν πως έχει πολλά να προσφέρει και να δώσει λύσεις, μιας και συνεχίζει να αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο. Πολλές συμμετοχές στην Ιταλία, αρχηγός στην Εθνική. Με μεγάλη εμπειρία και πολλά… γαλόνια στους ώμους του.


Όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Κυρίως γιατί ο Ολυμπιακός έχει ήδη ένα «βαρύ» συμβόλαιο στο δεξί άκρο της άμυνας. Δύσκολο τέτοιες εποχές να πληρώνεις δύο πρωτοκλασάτους δεξιούς μπακ. Ο Ομάρ παίρνει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Και όπως λέγεται, για να αποκτηθεί ο «Τόρο» πρέπει να αποχωρήσει ο Νορβηγός. Είτε με πώληση, είτε ως ελεύθερος.




Ποιος μπορεί να δώσει τη λύση; Ο… Μάρκο Σίλβα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού που έχει αναλάβει την Έβερτον έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό και δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει σε αυτόν τον δεξιό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό ήταν ο Ομάρ . Δεν είναι τυχαίο που οι δυο τους συνεργάστηκαν και στην Αγγλία.

Ο Πορτογάλος προπονητής και ο Ομάρ δούλεψαν μαζί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Χαλ. Ο Ελαμπντελαουί είχε πάει δανεικός στην αγγλική ομάδα από τον Ολυμπιακό. Όταν ο 40χρονος Πορτογάλος προπονητής πήγε στην Γουότφορντ ήθελε και εκεί τον Νορβηγό αλλά δεν… περπάτησε η υπόθεση. Θα γίνει τώρα; Καθόλου απίθανο, λένε όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις.

Ας κρατήσουμε και κάτι ακόμα από το «τρίγωνο» Ολυμπιακός – Μάρκο Σίλβα – Έβερτον. Τον… Κέβιν Μιραλάς, που ανήκει στους «μπλε» αλλά δεν ψήνεται στην ιδέα να παραμείνει εκεί. Μπορεί να ήταν απογοητευτικός στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, όμως κανείς στο λιμάνι δεν ξεχνάει πως είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Άλλωστε, η… τέχνη δεν ξεχνιέται. Και σε πιθανές συζητήσεις για τον Ομάρ, ίσως πέσει και το δικό του όνομα στο τραπέζι.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.