Ads Top

Ξεκίνησε η «μεγάλη φυγή» – Ποιοι παίρνουν σειρά στον Ολυμπιακό μετά τον Ρόμπερτς



Η… σκούπα που θα πάρει ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι είχε επί της ουσίας… προαναγγελθεί μέσω των ρεπορτάζ που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Οι ερυθρόλευκοι, μετά το φινάλε της συνεργασίας τους με τον Σφαιρόπουλο, αναμένεται να… ξηλώσουν και όλο το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Ο Μπλατ θα φέρει δικούς του ανθρώπους.
Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένονται τεράστιες αλλαγές και στο ιατρικό επιτελείο, που επίσης λέγεται πως θα αλλάξει εντελώς, μετά τα πολλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν τη σεζόν που μας πέρασε. Στον Ολυμπιακό είχαν παράπονα και δεν το κρύβουν.

Ήδη πάντως ξεκίνησε και το… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, έπειτα από μια σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα. Θα πάει σε άλλους στυλ παίκτη ο Μπλατ και σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες του γκαρντ που θα επιχειρήσει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, ο Ρόμπερτς είναι μεν ο πρώτος, αλλά δεν θα είναι και ο τελευταίος που θα αφήσει το λιμάνι. Ο Μπλατ αναμένεται να δώσει την έκθεσή του στους Αγγελόπουλους, ενώ και οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού λειτουργούν πλέον με διαφορετική σκέψη από παλαιότερα. Για παράδειγμα, εκεί που πέρσι έγινε υπέρβαση για τον Μάντζαρη, φέτος του προτείνουν μείωση αποδοχών και δεν δείχνουν να… καίγονται να τον κρατήσουν.

Γενικά το καλοκαίρι θα είναι… καυτό για τους ερυθρόλευκους, αφού η «μεγάλη φυγή» μόλις ξεκίνησε. Και τους Σφαιρόπουλο και Ρόμπερτς θα τους ακολουθήσουν πολλοί τις επόμενες μέρες.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.