Ads Top

Τεράστια κίνηση από τον Παϊρόζ - Τινάζει στον αέρα τις ποινές του ΠΑΟ; - Έτσι απογειώσει την ομάδα!



Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η μείωση της ποινής ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Παναθηναϊκού που έχει επιβληθεί από την UEFA αποτελεί προτεραιότητα για τον Παϊρόζ. Που ποντάρει ο Ταϊλανδός.


Ενα από τα πολλά θέματα που συζήτησε στις αλλεπάλληλες επαφές που είχε στην Αθήνα τα τελευταία 24ωρα ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και το έθεσε ως βασική προτεραιότητα σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφορούσε την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού που έχει επιβληθεί στο σύλλογο από την UEFA ως απόρροια της… λαίλαπας Αλαφούζου την περασμένη σεζόν.
Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ήταν ενήμερος για το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχουν τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμό με τριετή διάρκεια (για τις σεζόν 2018/19, 2019/20 και 2020/21), γεγονός που τον απασχόλησε έντονα.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ζήτησε από τους άμεσους συνεργάτες του να ασχοληθούν από τώρα για την υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού στην UEFA προκειμένου να εξαλειφθεί ή έστω να μειωθεί η ποινή για ένα χρόνο, ποντάροντας σε τρία δεδομένα που θα προκύψουν εάν περάσει στα χέρια του η «πράσινη» ΠΑΕ.
Πρώτον ότι την UEFA την ενδιαφέρει πρωτίστως η συμμόρφωση και όχι η τιμωρία των συλλόγων, καθώς επίσης και η βιωσιμότητα των συλλόγων στη διάρκεια των διεθνών διοργανώσεων.

Δεύτερον ότι σε περίπτωση ολοκλήρωσης του «deal» με τον Αλαφούζο θα αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- θα επιστρέψει η κανονικότητα στις υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Και τρίτον ότι όλες οι υπάρχουσες οφειλές θα τακτοποιηθούν αμέσως μετά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από την πλευρά του.

Ο Παϊρόζ, άλλωστε, ποντάρει πολλά στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ευρωπαϊκό στερέωμα το γρηγορότερο δυνατόν, για τον απλούστατο λόγο ότι με αυτόν τον τρόπο τα περιουσιακά στοιχεία (ποδοσφαιριστές) μιας ομάδας αυξάνουν κατακόρυφα την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και δημιουργείται «υπεραξία», πάνω στην οποία εξάλλου στηρίζει τη γενικότερη επιχειρηματική φιλοσοφία του.


Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αποχώρησε από την Αθήνα μαζί με το γιο του Πιτ το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά τη συνάντηση/συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη και προβλέπεται να επιστρέψει στη χώρα μας από το Λονδίνο λίγο μετά τις 10 Ιουνίου, όταν ενημερωθεί από τους εν Ελλάδι συνεργάτες του ότι ολοκληρώθηκε ο νομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.αϊκός.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.