Ads Top

Μεγάλο κόλπο από την... πίσω πόρτα ο ΠΑΟΚ, θα πετάει φωτιές αν... - Ποιος τον «κλέβει»;


Φωτιά στο παρασκήνιο για επιθετικό που τα στάζει. Ψήνεται «κλοπή».


Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού από το «πάνω ράφι» και οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να τελειώσουν όσο πιο άμεσα γίνεται το θέμα.

Ο Τεέμου Πούκι παραμένει ο πρώτος στόχος του Δικεφάλου, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας «τσεκάρουν» κι άλλες περιπτώσεις παικτών ως εναλλακτικές λύσεις, με τον Ούγκο Βιέιρα να είναι ένας από αυτούς.

Όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ το πρωί, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος παράλληλα απασχολεί και την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει προσεγγίσει ήδη τον 29χρονο γκολτζή, το συμβόλαιο του οποίου με την ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος ολοκληρώνεται τον ερχόμενη Δεκέμβρη.

Η προσέγγιση του ΠΑΟΚ στον παίκτη δεν έγινε με τον… παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή την επικοινωνία με τον μάνατζέρ του, Κάρλος Γκονσάλβες. Αντιθέτως, οι Θεσσαλονικείς παρέκαμψαν τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και ήρθαν σε επικοινωνία με τον Βιέιρα μέσω άλλου μάνατζερ, με τον οποίο συνεργάζονται.

Η εν λόγω πρακτική αποτελεί ένα «κόλπο» που χρησιμοποιούν πολλές ομάδες προκειμένου να «ψήσουν» τους μεταγραφικούς στόχους τους δίχως να μπουν στο παιχνίδι οι μάνατζερ και να περιπλέξουν τα πράγματα.

Βέβαια, στη συγκεκριμένη υπόθεση, η επιλογή του ΠΑΟΚ να παρακάμψει τον… πολύ Κάρλος Γκονσάλβες πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει υπέρ του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, ο γνωστός ατζέντης δεν είδε με καλό μάτι τους χειρισμούς του Δικεφάλου και έκανε λόγο για «θέμα εμπιστοσύνης».

Όπως και να έχει, στον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να έχουν ως πρώτο στόχο τον Τεέμου Πούκι, αν και η υπόθεση έχει τραβήξει αρκετά, γεγονός που εγείρει αμφιβολίες για το πόσο ακόμα οι άνθρωποι της ομάδας θα περιμένουν τον Φινλανδό.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.