Ads Top

Τεράστια έκπληξη Μαρινάκη, γιατί φέρνει το «θηρίο» στον Ολυμπιακό - Τρελά λεφτά, έδωσε και Οφόε;


Ποιος έκανε το κονέ, τι έγινε με Μαρτίνς. Καυτό παρασκήνιο!
Έχει βουίξει όλη η Πορτογαλία ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ντομίνγκος Ντουάρτε, κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Τα κορυφαία Μέσα στη χώρα («Record» και «O' Jogo») αναφέρουν ότι η μεταγραφή θεωρείται κλεισμένη, το κόστος της θα ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ στην υπόθεση λέγεται ότι εμπλέκεται ο γνωστός μεγαλομάνατζερ, Ζορζ Μέντες.

Πάντως, από το λιμάνι πριν προκύψει το θέμα, δεν υπήρχε ενημέρωση ότι βρίσκονται κοντά στην άφιξη στόπερ, ενώ το ποσό που αναφέρεται ότι θα προσφέρει ο Ολυμπιακός κρίνεται αρκετά μεγάλο, ειδικά για τον συγκεκριμένο παίκτη στα 23 του χρόνια. Εκτός κι αν η μεταγραφή εντάσσεται στη γενικότερη συνεργασία που διατηρούν οι Ερυθρόλευκοι με τον εν λόγω ατζέντη.

Εξάλλου, ο Ντομίνγκος Ντουάρτε δεν έχει τα στοιχεία του αμυντικού που ψάχνουν στον Πειραιά, να είναι, δηλαδή, έμπειρος με ηγετικά χαρακτηριστικά, κάτι που προκαλεί κατά κάποιο τρόπο έκπληξη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή νέο, χωρίς παραστάσεις πρωταθλητισμού, που σίγουρα δεν κοστίζει αυτή τη στιγμή τόσα πολλά χρήματα. Πάντως, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο θηριώδης στόπερ (1,90 μ.) συνοδεύεται από πολύ θετικές συστάσεις και προέρχεται από καλή σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος δεν αποτελεί εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά, όπως αναφέραμε, είναι πρόταση του Ζορζ Μέντες, τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπιστεύεται απόλυτα.

Έδωσε και Οφόε;

Στο μεταξύ, στην Πορτογαλία πέρα από το γεγονός ότι αναφέρουν πως το deal έχει γίνει, αποκαλύπτουν επίσης ότι οι Πειραιώτες πρόσφεραν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, προφανώς χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος δεν υπολογίζεται. Ωστόσο, τον Βέλγο χαφ φέρεται να απέρριψε ο νέος προπονητής της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς.

Αν, βέβαια, ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία αποδεικνύει και το γεγονός πως για τον 29χρονο μέσο δεν υπάρχει, προς το παρόν, κανένα ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.