Ads Top

«Τελειώνει» ξένος άσος από τον Ολυμπιακό – Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του!


Μια… ανάσα από το «αντίο» ο διεθνής άσος! - «Τελειώνει» ξένος άσος από τον Ολυμπιακό – Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του!


Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Μάριν, αφού ο άσος του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι, ώστε να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σερβίας.

Ο Γερμανός άσος δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, και είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Μένει να μάθουμε ποιο θα είναι το καθεστώς της μεταγραφής, αφού ο Αστέρας πολύ δύσκολα θα πληρώσει το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό αν ο παίκτης μετακινηθεί σαν δανεικός, ενώ από την πλευρά τους οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να προτιμούν την πώληση και όχι τον δανεισμό του διεθνούς άσου

Ωστόσο, τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές σε κάθε περίπτωση τα έχουν βρει σε όλα και απομένει απλά να συμφωνήσει στους όρους και ο 29χρονος παίκτης.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.