Ads Top

Τους έστειλε… αδιάβαστους ο Σαββίδης - Για ποιους χτύπησαν οι καμπάνες, ποιος τέλειωσε



Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τον μεταγραφικό προγραμματισμό του, καθώς δύο υποθέσεις είναι στην τελική ευθεία, ενώ υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που κοιτάζει ο Δικέφαλος.


Οι.. γνωστές υποθέσεις, που τρέχουν, αφορούν τον Τεέμου Πούκι και τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Τα δεδομένα για τους δύο άσους είναι διαφορετικά, αφού ο πρώτος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δικέφαλο, ενώ για τον δεύτερο δεν ισχύει το ίδιο, αφού είναι σαφέστατα πιο μακριά από τον Δικέφαλο σε σχέση με τον Πούκι.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο Γιώργος Σαββίδης συνέστησε υπομονή στον κόσμο του ΠΑΟΚ, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τους δύο παίκτες, κυρίως όμως τον Βέρνμπλουμ.

Πάντως, οι άνθρωποι του Δικεφάλου κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών ως εναλλακτικές λύσεις ώστε να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που κάτι "στραβώσει"  με τους δυο προαναφερθέντες παίκτες, οι οποίοι όμως αποτελούν προτεραιότητα και δεν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση εάν δεν ξεκαθαρίσουν πρώτα τα θέματά τους.

Όσο για τον Αλέσιο Τσέρτσι, για τον οποίο οι Ιταλοί έγραψαν πως έχει "αστρονομική" πρόταση από τον ΠΑΟΚ (1.2 εκατ. ετησίως), το εν λόγω σενάριο δεν έχει βάση.

Οι διοκούντες του Δικεφάλου εξέτασαν την περίπτωση του Ιταλού μεσοεπιθετικού, που παρουσιάζει συνεχή πτώση στην καριέρα του, και έκριναν ότι δεν αξίζει να γίνει μια τέτοια επένδυση στο πρόσωπό του.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.