Ads Top

Ανατροπή στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ! Όνομα έκπληξη από την Γερμανία για την θέση του φορ



Όσο καθυστερεί η απάντηση του Τέεμου Πούκι στην πρόταση που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο με 800.000 ευρώ τον χρόνο, τόσο πιο ψηλά στη λίστα του Δικέφαλου ανεβαίνουν κάποια άλλα ονόματα που ήταν στα υπόψη.


Ο Φινλανδός ήταν η πρώτη επιλογή, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει εναλλακτικά πλάνα σε περίπτωση που δεν τα βρει μαζί του. Όλα τα ονόματα που εξετάζει πάντως ο Δικέφαλος είναι παικτών που διαθέτουν κοινοτικά διαβατήρια, καθώς έχει συμπληρώσει το όριο των ξένων.




Ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια λύση, ο Μπόγιαν Κρκιτς (πέρυσι έπαιξε στην Αλαβές) απομακρύνθηκε καθώς δεν μπορεί να τα βρει ο ΠΑΟΚ με την ομάδα του, αλλά μετά τον Τέεμου Πούκι πιο ψηλά βρίσκεται ο Ντάριο Λεσκάνο.

Είναι Παραγουανός αλλά διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (κροατικό). Είναι γεννημένος στις 30/6/1990 και έχει ύψος 1,78μ. Έχει αγωνιστεί σε Βιλ (2008-11), Τουν (2011-12), Λουκέρνη (2012-16), ενώ το από 2016 είναι στην Ίνγκολσταντ στη Γερμανία.

Ο Λεσκάνο αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αν μέσα στα επόμενα 24ωρα δεν υπάρξει θετική απάντηση από τον Πούκι, τότε ο Δικέφαλος θα κινηθεί πιο δυναμικά για τον Παραγουανό με κροατικό διαβατήριο επιθετικό.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.