Ads Top

«Λύγισε» ο Μαρίνος για τον παικταρά, γι’ αυτό έρχεται - Πόσα έδωσε ο Τίγρης



Τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του Εζέκιελ Πόνσε για την ΑΕΚ. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Αργεντινού φορ στην Ένωση είναι να ειδοποιηθεί ο παίκτης από τη Ρόμα και να πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα για εξετάσεις και υπογραφές.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να καλύψουν περίπου το 40% του συμβολαίου του παίκτη, ένα ποσό που αντιστοιχεί σε κάτι λιγότερο από 400.000 ευρώ, χρήματα, όμως, που θεωρούνται σημαντική υπέρβαση, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στην ΑΕΚ, ενώ η ιταλική ομάδα θα πληρώσει το υπόλοιπο 60%, ήτοι 650.000 ευρώ.

Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι η μεταγραφή «κλείδωσε» μετά από έγκριση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός διατηρούσε τις ενστάσεις από την πρώτη στιγμή για τον Εζέκιελ Πόνσε, ψάχνοντας για κάτι διαφορετικό στην κορυφή της γραμμής κρούσης της Ένωσης. Ωστόσο, τελικά ο κόουτς της Ένωσης πείστηκε για τις δυνατότητες του Αργεντινού και είπε το «ναι» στη διοίκηση για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Τίποτα για εξτρέμ και στόπερ

Στο μεταξύ, όσον αφορά τα επόμενα «χτυπήματα» που ετοιμάζει η ΑΕΚ, δεν υπάρχει κάτι έτοιμο αυτή τη στιγμή. Κόντρα στα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να προχωρήσουν άμεσα και στην απόκτηση ενός εξτρέμ, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποια περίπτωση που να βρίσκεται σε καλό σημείο.

Το ίδιο ισχύει και για τον κεντρικό αμυντικό που ψάχνουν στην Ένωση για να καλύψει το κενό του Όγκνιεν Βράνιες. Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν στην αγορά στόπερ με τα χαρακτηριστικά του Βόσνιου, ωστόσο ακόμα δεν έχουν προχωρήσει κάποια περίπτωση. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πρώτοι στόχοι «ναυάγησαν» και, πλέον, στην ΑΕΚ είναι αναγκασμένοι να φτιάξουν τη λίστα τους από την αρχή.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.