Ads Top

Ανησυχία για Παϊρόζ που δεν… εμφανίζεται – Σε αναμμένα κάρβουνα στον Παναθηναϊκό!



Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ είχε προγραμματίσει τον ερχομό του στην Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και να εξετάσει τα αποτελέσματα του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πιθανή ημέρα άφιξης του Παϊρότζ την Τετάρτη, ωστόσο ο Ταϊλανδός δεν θα μεταβεί αύριο στη χώρα μας για να πραγματοποιήσει μια σειρά από αρκετά κρίσιμες επαφές και ενημερώσεις, οι οποίες θα κρίνουν το deal.

Πιθανολογείται ότι ο ίδιος θα έρθει εν τέλει στην Αθήνα στα τέλη της εβδομάδας, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά τις δύο πλευρές (Παϊρότζ – Αλαφούζος) καθώς στο συμφωνηθέν MoU αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι όλα θα πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι τις 30 του Ιούνη.

Όλη αυτή η καθυστέρηση έχει φέρει μεγάλη ανησυχία στην πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του, οι οποίοι βλέπουν να απέχουν πλέον λιγότερα από τέσσερα 24ωρα από την καταληκτική ημερομηνία. Και φυσικά, δέκα μέρες πριν την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, στην οποία η Pan Asia πρέπει να βάλει χρήματα για να πάρει την ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση, αυτή θα παραμείνει στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.