Ads Top

«Ο Ολυμπιακός πιέζει για να κλείσει τον Πιερ Κουντέ»


Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του διεθνούς Καμερουνέζου χαφ Πιερ Κουντέ της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Ισπανούς.


Εναν από τους πλέον ταλαντούχους Καμερουνέζους ποδοσφαιριστές έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος αμυντικός μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Β, Πιερ Κουντέ Μαλόνγκ, φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Ερυθρόλευκους και οι Ισπανοί θεωρούν ότι παίκτης είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά!

Για την ακρίβεια, η ισπανική ιστοσελίδα granadacf.ideal.es, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι ο Καμερουνέζος μέσος, που αποτέλεσε μία από τις σημαντικές αποκαλύψεις της χρονιάς για τη Γρανάδα (σ.σ. όπου αγωνίστηκε δανεικός), αποτελεί διακαή πόθο πολλών και σημαντικών συλλόγων ανά την Ευρώπη. Με το δημοσίευμα, ωστόσο, να επισημαίνει ότι «ο Ολυμπιακός έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον και σκοπεύει να τον υπογράψει με κάθε κόστος».

Κουντέ ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο, δεν είανι σαφές πότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, καθώς φέρεται να ανανεώθηκε πρόσφατα. Με τους Μαδριλένους, ωστόσο, να μην δείχνουν διάθεση να τον ανεβάσουν στην πρώτη ομάδα τους, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στη Segunda Division, με τη φανέλα της Γρανάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριστεροπόδαρος χαφ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 38 συμμετοχές και 5 γκολ με τον ισπανικό σύλλογο!

Ο Κουντέ βρέθηκε στη Μαδρίτη σε ηλικία μόλις 15 ετών και το καλοκαίρι του 2013 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού πρώτα είχε σκοράρει δις εναντίον των Μαδριλένων με τα τσικό της ερασιτεχνικής Αλκομπέντας. Ο Καμερουνέζος έχει αγωνιστεί μόνο στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο (71 συμμετοχές 4 γκολ), ενώ έχει δοθεί δύο φορές δανεικός. Πέρυσι στην Εχτρεμαδούρα (35 ματς, 11 γκολ) και φέτος στη Γρανάδα.

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι προ ημερών το όνομα του 22χρονου Καμερουνέζου μέσου είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ. Οπως και του συμπαίκτη του στη Γρανάδα, Ντάρβιν Ματσίς.
to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.